Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Τζέντλεμαν ο Μακρόν -Βοήθησε να κατεβάσουν το αμαξίδιο Tης προέδρου της Παραολυμπιακής Eπιτροπής

Σε μία ακόμη κίνηση, από αυτές που λατρεύουν οι φωτογράφοι αλλά και ο κόσμος, προχώρησε ο Εμανουέλ Μακρόν, κατά την επίσκεψή του στη Λωζάννη.


Ο Γάλλος πρόεδρος ήταν επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Παρισιού, για τη διεκδίκηση των Ολυμπιακών αγώνων του 2024. Φτάνοντας στο Ολυμπιακό Μουσείο, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, η αντιπροσωπεία πόζαρε για την οικογενειακή φωτογραφία.



Αμέσως μετά ο Μακρόν έσπευσε να βοηθήσει την πρόεδρο της Παραολυμπιακής Επιτροπής της Γαλλίας, Εμανουέλ Ασμάν, καθώς μαζί με άλλα άτομα έπιασαν το αμαξίδιό της, για να το κατεβάσουν από τα σκαλιά.

Αν και στη Λωζάννη βρέθηκε και η αντιπροσωπεία του Λος Αντζελες, σαφώς τα βλέμματα ήταν στραμμένα στους Γάλλους, καθώς ο Μακρόν έφτασε εκεί με τη σύζυγό του, Μπριζίτ, τη δήμαρχο Παρισιού, Αν Ινταλγκό, αλλά και ισχυρή ασφάλεια.

Ο Γάλλος πρόεδρος τόνισε τη δέσμευση της υποψηφιότητας του Παρισιού σε τομείς όπως η ασφάλεια. «Σε αυτόν τον ταραγμένο κόσμο, ερχόμαστε σε εσάς με υπερηφάνεια, αποφασιστικότητα και ταπεινότητα. Οι Ολυμπιακές αξίες είναι αυτό που χρειάζεται ο κόσμος», τόνισε ο Μακρόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις