Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2017

Η αριστερη πλευρα της χωρας... ...η παροιμια -τα θελει ο κωλος σου- εδώ είναι στο απογειο της

Ioannis Giannakakis


ΓΕΙΑ ΣΑΣ φίλοι μου
Τούτα που συμβαίνουν τα δυο τρία τελευταία χρόνια στην πατρίδα μας είναι γεγονότα που υπό άλλες συνθήκες θα χαρακτηρίζονταν σαν κωμικοτραγικά .

Αλλά νομίζω πλέον ότι είναι μόνο τραγικά έως πολύ τραγικά
Μαζι με τον ερχομο του συριζα στην κυβερνηση ηλθε και αυτη η σαπια αντιληψη περι διεθνηςμου περι ατομικης ελευθεριας περι θρησκευτικης ελευθεριας περι ελευθερας διακινησης ιδεων και πολλων αλλων.
Ενα πρωτο χτυπημα ηταν η φραση δεν υπαρχουν θαλλασια συνορα ,αποροια μιας τραγικα λανθασμενης αντιληψης περι διεθνησμου που διακατεχει τα κοματα της αριστερας απο πολυ παλια, ορθοδοξα και μη .
Απο τον ορισμο ορθοδοξα και μη, αντιλαμβανεστε το μπαχαλο που υπαρχει στην αριστερα απο πολυ παλια, και ολες τις αποχρωσεις θεσεων, ιδεων, παραλλαγων, σε καθε προβλημα που ανακυπτει ανα τους καιρους Μια αριστερα που μετα την νομιμοποιηση της (αλλο μεγαλο κεφαλαιο) το μονο που φροντησε μεχρι τωρα ηταν να διαιρεθει σε πολλα μικρα κοματια ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ απο φρασεις εξωτερικου εσωτερικου εξω δεξια μεσα αριστερα κλπ καραγκιοζιλικια, που μαλλον εξεφραζαν τις αποψεις και μονο των ηγετων των, και καμμια ουσιαστικη παρεμβαση ειχαν η εχουν στην κοινωνια Οι οποιες αλλαγες εγιναν στην κοινωνια εγιναν απο τα αστικα κομματα.Κυριως ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ χωρο και απο τα πρωτα χρονια του Πασοκ που και αυτο το θεωρω αστικο κομμα.ΑΥΤΟ σαν συνεπεια ειχε να αποδυναμωνεται ο χωρος της αριστερας απο θεσεις και επιχειρηματα μιας και ο κοσμος αρχισε να γεμιζει την κοιλια του.
Να εχει δουλεια χρηματα ανεσεις και αυτο τον εκανε να στρεφεται αλλου. Kαι σαν ψηφοφορος εαν θελεις.Το λαθος εδω ειναι οτι η αριστερα παρεμεινε αιχμαλωτη της πρακτικης της γιατι στερηθηκε επιχειρηματων.Οδηγηθηκε σε αλλεπαλληλες ηττες εκλογικες απο τον στοχο του 17%και μετα.Ειδαμε ηγετες να παραμενουν για χρονια στην καρεκλα μετα απο ηττες την ιδια πολιτικη αντιληψη περι παντων αγνοωντας οτι ζουσαμε την εποχη των μεγαλων αλλαγων Που ηταν υποχρεωμενατα αστικα κομματα να κανουν (εξυπνα δρωντας εαν θελεις).Αποτελεσμα ο στοχος του 17% με τα χρονια να γινει 5-6%και να δουμε.
ΑΔΕΙΑΣΕ ολο το οπλοστασιο της αριστερας μιας και οι κοπανοι που την κουμανταριζαν ηταν γατζωμενοι στην καρεκλα τους. και στις κομματικες διαδικασιες, που εμποδιζαν νεες φωνες Αποδειξη ολοι οι τοπικοι κοπανοι βολεμενοι σε θεσεις η μη, μηδεν απηχηση και συρικνωση της εκλογικης βασης συνεχως.Ερχετε λοιπον εδω ο συριζα και μεσα απο ολο αυτο το ιδεολογικο κομφουζιο και την ελλειψη επιχειρηματων να θυμηθει την διεθνηστικη του ταυτοτητα,και να πει την δικη του μαλακια περι συνορων.Και αυτό σαν θεωρητικο κατασκευασμα γιατι στην πραξη είναι μια καθαρα προδοτικη αντιληψη που εχει εκμεταλευτει από κυκλους που λυμαινονται την χωρα και τους εχει παραδοθει στο πιατο .(λαθρομεταναστευτικο πχ)
Και κοντρα σε ολο αυτό ερχεται η ΕΕ μεσω του ΝΑΤΟ και σου φυλαει τα συνορα της Ευρωπης υποτιθεται.Στην πραγματικοτητα εχεις παραδωσει την εθνικη κυριαρχια με το προσχημα του διεθνισμου .
Για ολη αυτην την ελλειψη ιδεολογικων θεσεων κανεις παντιερα τα διαφορα ελλειματα σου και μπαινεις σε ζητηματα θρησκευτικα (απαγορευσεις διαφορες στα σχολεια για θεο σημαια παρελασεις κλπ )Εχεις αρχισει ένα νταλαβερι με την ατομικοτητα του καθενα τι θελει να είναι αφου είναι ηδη κατι .Το εχει καθορισει αυτό η φυση.
ΑΡΡΕΝ Η ΘΗΛΗ.
Ερχεσαι λοιπον και προβαλλεις την σεξουαλικη κατευθηνση του καθενος προμοταρεις εκδηλωσεις πρωτοφανεις στα δρωμενα μας (παρελασεις πουστηδων ομιλιες στην βουλη με έναν μπαμπα που εγινε μετα μαμα κλπ),θελοντας να πεις τι?
Ότι εγω που γεννηθηκα αρρεν αλλα το βραδυ ειμαι θηλη γιατι μου αρεσει το σαλαμι και πρεπει να το ξεφωνισω και από επανω?
Τα δικαιωματα του τα κοινωνικα, πολιτικα, το εκλεγειν και εκλεγεσθε ,που ακριβως εμποδιζονται Το να συζουν δυο αντρες μαζι ποιον ενδιαφερει η δυο γυναικες ? το κανουν ηδη από παλαιοθεν δεν ειδα καποιον να ασχοληται και δη πολιτικο.Εδω αστερας της τηλεορασης πηγε εξωτερικο και παντρευτηκε με το σαλαμι του ε και?
Γιατι θα πρεπει να γινω ολλανδια πχ ενώ είναι άλλη η κουλτουρα μου.
Σε εμποδιζει κανενας να σου αρεσει ο ΝΙΚΑΣ εγω γιατι θα πρεπει να ασχολουμαι? και μαλιστα σε επιπεδο βουλης.
Δηλαδη σε επιπεδο αντιδρασης θα πρεπει και οι στρειτ όπως μας λενε να βγουμε σε διαδηλωση των δικαιωματων μας με τις μαλαπερδες εξω ?
Εαν είναι δυνατον δηλαδη Δηλαδη αφηνουμε την διεκδικηση αιτηματων για καλυτερη ζωη και κατεβαινουμε στον δρομο για το σαλαμι εάν το δινεις η το παιρνεις ? ελεος .
Και εν πασει περιπτωσει εισαι Αντωνης και θελεις να γινεις Αντωνια, κανε ένα νομο εκει βγαλε μια ταυτοτητα που να γραφει επανω Αντωνια πρωην Αντωνης και τελειωσαμε
Θα πρεπει να ασχολουμαστε σαν κοινωνια με τον πουστη ΕΤΣΙ τον εμαθα ετσι τον λεω
Αλλα εάν θελεις να αποπροσανατολισης τον κοσμο από κακουργηματα που διαπρατεις σαν πολιτικο κομμα τετοια θα εφευρεις.
Και μαλιστα χρηματοδοτεις και εκδηλωσεις με τετοιο περιεχομενο (βλεπε κερια αναμενα σε κολοτρυπιδες)
Αλλα η παροιμια -τα θελει ο κωλος σου- εδώ είναι στο απογειο της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις