Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Θα άλλαζες χρόνο σε αυτή την τροχοσπιτάρα;


Ζητάμε προκαταβολικά συγγνώμη για την τιμή που θα δεις.

Να μια διαφορετική ιδέα για την αλλαγή του χρόνου.
Παίρνεις το τροχόσπιτό σου, αν έχεις, βάζεις μέσα και πέντε φίλους και στήνετε μία πρωτοχρονιάτικη παρτάρα άλλο πράγμα! Τι ωραία που θα ήταν.
Όχι ότι δεν βολευόμαστε και με ένα απλό μικρό τροχοσπιτάκι, αλλά μιας και στα όνειρά μας μπορούμε να κάνουμε ό,τι γουστάρουμε, φτιάξαμε μία εικόνα στο μυαλό μας να παρτάρουμε εδώ μέσα: 

f4

Το EarthRoamer XV-HD είναι ένα θωρηκτό τροχόσπιτο διαφορετικό από τα άλλα. Βασισμένο στο Ford F-750, αυτό το off-road όχημα είναι σχεδιασμένο για να μην μασάει πουθενά και σε τίποτα. Ούτε σε κακοκαιρίες, ούτε σε βροχές, ούτε σε κατσάβραχα. Διαθέτει κινητήρα Powerstroke diesel V8 6.7 λίτρων και ελαστικά Michelin XZL 46 ιντσών. Επίσης, διαθέτει αναρτήσεις αέρα με αμορτισέρ Fox, μπροστινό υδραυλικό βαρούλκο Warn και πλήρες φωτιστικό LED, ενώ μπορεί να επιβιώσει και ανεξάρτητο για αρκετό διάστημα χάρη στην ηλιακή του ισχύ 2100 Watt.

Στα ενδότερα και πιο ενδιαφέροντα τώρα, μπορεί να κοιμίσει μέχρι και έξι ανθρώπους σε μία πολυτελή κρεβατοκάμαρα, ενώ διαθέτει τραπεζαρία και κουζίνα μεγαλύτερη από αυτές που μπορείς να βρεις σε ένα απλό στούντιο. 

Και κάπου εδώ τελειώνουν τα όνειρά μας και έρχεται η τιμή. Συγγνώμη γι’ αυτό που θα διαβάσετε. Το XV-HD κοστίζει 1.256.205 ευρώ. Εδώ είναι που ξυπνάμε λοιπόν.

Όπως τα όνειρα, έτσι και οι φωτογραφίες, τσάμπα είναι. Χάρισμά σου.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις