Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

EKTAKTO: ΔΥΣΤΥΧΩΣ Βρέθηκε πνιγμένος ο 60χρονος επιβάτης που έπεσε από το «Blue Star Naxos»

Νεκρός βρέθηκε ο επιβάτης (περίπου 60 ετών) του Blue Star Naxos που πήδηξε στη θάλασσα από το κατάστρωμα του πλοίου το βράδυ της Τρίτης, λίγα ναυτικά μίλια έξω από την Σύρο.

Για τον εντοπισμό του αυτόχειρα κινητοποιήθηκε μεγάλη επιχείριση με συντονιστή το Λιμενικό Σώμα και τη συμμετοχή των ΕΓ/ΟΓ Blue Star Naxos, Blue Star Delos, 2 δεξαμενόπλοιων, ταχύπλοων του Λιμενικού και ενός ελικόπτερου Super Puma.
Περίπου στις 11 το βράδυ, πλήρωμα του ταχύπλοου σκάφους του Λιμενικού 609, εντόπισε πνιγμένο τον αγνοούμενο άνδρα στην επιφάνεια της θάλασσας, περίπου 4 ναυτικά μίλια ΒΔ της Σύρου. Ο αυτόχειρας μεταφέρεται στην Σύρο για να ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Εντός των επόμενων ωρών αναμένεται να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του.
Ολα συνέβησαν λίγο μετά τις 8 το βράδυ κι ενώ το πλοίο βρισκόταν ανάμεσα σε Γυάρο και Σύρο. Ξαφνικά ένας επιβάτης πήδηξε από το κατάστρωμα στη θάλασσα.
Το Λιμενικό Σώμα επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για άνδρα, ηλικίας περίπου 60 ετών. Αρχικά ο ιστότοπος koinignwmi ανέφερε ότι είχε πέσει γυναίκα, αλλά το cyclades24 ανέφερε άνδρα μεσήλικα ο οποίος, σύμφωνα με μαρτυρίες, φορούσε τραγιάσκα στο κεφάλι.
Μαρτυρίες: Προσπάθησαν να τον σταματήσουν αλλά πήδηξε εκούσια
Σοκαρισμένοι οι υπόλοιποι επιβάτες του καταστρώματος δε μπορούσαν να πιστέψουν στα μάτια τους για το τι ακριβώς έγινε. Μάλιστα, μαρτυρίες αναφέρουν πως κάποιοι επιβάτες που είδαν τον άνδρα να σκαρφαλώνει τα κάγκελα του πλοίου προσπάθησαν να τον σταματήσουν, ωστόσο αυτός πρόλαβε να πηδήξει στη θάλασσα.

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες από το cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις