Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Εκτός από «πολιτικός χαφιές και δωσίλογος», είναι και δειλός – Καρφώνει το ΣΥΡΙΖΑ και έναν «συνεργάτη» του

Την αντίδραση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, προκάλεσε ο θόρυβος που προκλήθηκε σχετικά με e-mail που φέρεται να έστειλε ο ίδιος σε
ευρωβουλευτές την προηγούμενη εβδομάδα από το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, «καρφώνοντας» την Εύα Καϊλή και άλλους πολιτικούς που έδωσαν το παρών. «Είναι ένα κείμενο που ετοίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ, όχι εγώ» σημειώνει ο κ. Παπαδημούλης.
«Πρόκειται για λάσπη, συκοφαντία. Δεν έβγαλα καμία φωτογραφία, δεν κατασκεύασα κανένα mail. Οι ευρωβουλευτές ζήτησαν ενημέρωση για το συλλαλητήριο και το πως εξελίχθηκε. Αυτό είναι πολύ συνηθισμένο» υπογράμμισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως το κείμενο το ετοίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ.
«Είναι άδικη η λάσπη και η συκοφαντία τόσο στον ΣΥΡΙΖΑ όσο και στο πρόσωπό μου. Εγώ δεν έστειλα φωτογραφίες. Το κείμενο, όμως, έχει και φωτογραφίες. Όσοι εδώ επί μια εβδομάδα με κατηγορούν λένε απλώς ψέματα, διότι γνωρίζουν ότι αυτό το έγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα έστειλε ένας συνεργάτης μου από το e – mail μου. Εδώ στο ευρωκοινοβούλιο ο καθένας προσπαθεί να εδραιώσει το συμφέρον της χώρας του.
Το συμφέρον της χώρας μας το υπερασπίζεται η κυβέρνηση Τσίπρα» καταλήγει ο κ. Παπαδημούλης.
Σημειώνεται ότι στο e-mail που στάλθηκε προς τους ευρωβουλευτές όσοι συμμετείχαν στο συλλαλητήριο χαρακτηρίζονται ακροδεξιοί, εθνικιστές, φανατικοί και θρησκόληπτοι, προκαλώντας την αντίδραση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δημήτρη Καμμένου, ο οποίος έκανε λόγο για «πολιτικό χαφιέ και δωσίλογο» αναφερόμενος στον κ. Παπαδημούλη.
Ναυτεμπορική
infognomonpolitics.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις