Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Στέλιος Διονυσίου: δεν χτύπησα κανέναν αστυνομικό (video)

Κατηγορείται ότι τραυμάτισε τροχονόμο με το ΙΧ του. "Δεν μου επέτρεψαν να πάω στο νοσοκομείο" λέει ο τραγουδιστής. "Οι μάρτυρες δεν επιβεβαιώνουν τραυματισμό" λέει ο δικηγόρος του.

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκε λίγο μετά τις 7:30 το πρωί ο γνωστός τραγουδιστής, Στέλιος Διονυσίου, σε βάρος του οποίου
σχηματίστηκε δικογραφία καθώς κατηγορείται ότι παρέσυρε και τραυμάτισε ελαφρά τροχονόμο, με το αυτοκίνητό του.


Ο τραγουδιστής επιχείρησε να περάσει με το αυτοκίνητό του από τη συμβολή της Βασιλίσσης Σοφίας με τη Δορυλαίου, όπου υπήρχε αστυνομική κορδέλα, επειδή δεν επιτρεπόταν προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο Στέλιος Διονυσίου διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς, έσκισε την κορδέλα και μετά μπήκε στο αυτοκίνητό του και ξεκίνησε με ταχύτητα, τραυματίζοντας ελαφρά με τον καθρέφτη του οχήματός του τροχονόμο που ρύθμιζε την κυκλοφορία.

Ο γνωστός τραγουδιστής, ωστόσο, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Ξεκινώντας το πρωί για το αυτόφωρο, από το αστυνομικό τμήμα Αμπελοκήπων όπου πέρασε τη νύχτα, είπε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν: "δεν έσκισα καμία κορδέλα, δεν χτύπησα κανέναν αστυνομικό".


Ο κ. Διονυσίου εξήγησε ότι αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και θέλησε να επισκεφθεί το κοντινό νοσοκομείο, όμως οι αστυνομικοί δεν τον άκουσαν και έτσι δεν του το επέτρεψαν.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττική, Γ. Καλλιακμάνης, μιλώντας το πρωί στον ΑΝΤ1 και στο "Καλημέρα Ελλάδα" τόνισε ότι πολλές φορές οι αστυνομικοί έχουν βρεθεί μπροστά σε άτομα που γνωρίζουν ότι με την αναγνωριστιμότητά τους μπορούν να μην υπακούν σε νόμους και κανόνες.
Από πλευράς του ο δικηγόρος του κ. Διονυσίου, Β. Καπερνάρος, ερωτηθείς σχετικά με τον τραυματισμό του αστυνομικού, έκανε λόγο για ανύπαρκτο περιστατικό. "Οι συνάδελφοί του που βρίσκονταν δίπλα του εκείνη την ώρα, δεν επιβαβαιώνουν τον τραυματισμό του" πρόσθεσε ο κ. Καπερνάρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις