Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Ζούμε ιστορικές στιγμές στην Θράκη... Τζεγκίζ Ομέρ σχετικά με τη «δομή της FETÖ» στην Ελλάδα, άρχισε πρώτα από τον συνέταιρο και τη σύζυγο σου

Ζούμε ιστορικές στιγμές στην Θράκη..έχει ξεσπάσει εμφύλιος πόλεμος μέσα στην κοινότητα των Μουσουλμάνων μεταξύ γκιουλενιστών και φίλων του Ερντογάν δια του τουρκικού προξενείου..
Ανοίγουν στόματα και αποκαλύπτουν ονόματα και διευθύνσεις...Η εν λόγω σελίδα εδώ και καιρό έχει μπει στο στόχαστρο του τουρκικού προξενείου μια και δεν ακολουθεί τις γραμμές του και σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες πάνω από 500 άτομα τους έχει απαγορευτεί η είσοδος τους στην Τουρκία..Το Ελληνικό κράτος παρακολουθεί ως θεατής την ωμή παρέμβαση του προξενείου σε όλα τα επίπεδα και δεν βρίσκεται κάποιος να το βάλει στην θέση του όταν πλέον οι καταγγελίες που βλεπουμε για απειλές και εκβιασμούς λέγονται πλέον δημόσια....

Το άτομο που ακούει στο όνομα Τζεγκίζ Ομέρ  και  είναι συνιδιοκτήτης της τοπικής εφημερίδας Μιλλέτ, που εκδίδεται στη Δυτική Θράκη, και του Τσινάρ FM, στον λογαριασμό του στο Facebook κοινοποίησε δίνοντας το link της εφημερίδας Ακίτ τη συκοφαντία, του εκτελεστή (σ.σ. δολοφόνου χαρακτήρων) Αϊχάν Ντεμίρ από τη Τουρκία με τίτλο «Η δομή της FETÖ στην Ελλάδα», που γράφτηκε μόνο και μόνο για αντιπερισπασμό χωρίς να αναφέρει ούτε έναν υπεύθυνο του Γκιουλέν.
Το μίσος του Τζεγκίζ Ομέρ προς το Αζινλίκτσα προέρχεται από πολύ παλιά. Δεν μπορεί να χωνέψει το γεγονός ότι το Αζινλίκτσα έχει μεγάλη αναγνωσιμότητα. Μια άλλη φορά μπορούμε να το εξηγήσουμε αυτό. Όμως αυτή τη φορά ας απαντήσουμε και εμείς, μιας και αυτός σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδωσε το link από το  άρθρο του «εκτελεστή» Αϊχάν Ντεμίρ (εφ. Ακιτ), ο οποίος κρύβει τους υπεύθυνους του Γκιουλέν στην Ελλάδα και κάνοντας αντιπερισπασμό καταδεικνύει στα καλά καθούμενα την ομάδα του Αζινλίκτσα.
Η μεγαλύτερη ανηθικότητα όμως στο άρθρο του εκτελεστή Αϊχάν Ντεμίρ από τη Τουρκία, είναι ότι αντί να γράψει τους υπεύθυνους του Γκιουλέν στην Ελλάδα, επιτίθεται στο Αζινλίκτσα χρησιμοποιώντας ως «στοιχείο» μόνο τον δεσμό του πεθερού του Εβρέν Δεδέ.  Μάλιστα έφτασαν να γράψουν και το ονοματεπώνυμο της συζύγου του Εβρέν Δεδέ. Κάνουμε μια ανοιχτή έκκληση στον Τζεζγκίζ Ομέρ, ο οποίος έπεσε τόσο χαμηλά έτσι ώστε κοινοποίησε αυτό το άρθρο το οποίο βάζει στο στόχο μια γυναίκα λόγω του πατέρα της, η οποία όμως δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική ή με τους Γκιουλενιστές στην Ελλάδα: Εσύ το «κυνήγι της FETÖ» που ισχυρίζεσαι ότι κάνεις, ξεκίνα το από την σύζυγο σου τη Μουζεγγιέν Τζανμπάζ Ομέρ και τον συνέταιρό σου Μπιλάλ Μπουντούρ!
Γνωρίζεις πολύ καλά τον υπεύθυνο του Γκιουλέν στη Δυτική Θράκη και την Ελλάδα τον Τζεμαλί Ντελίαχμέτ, καθώς και τους Γκιουλενιστές, γυναίκες και άντρες, στην Ξάνθη και την Κομοτηνή. Τζεγκίζ Ομέρ, η σύζυγος σου άλλωστε γνωρίζει πολύ καλά τη σύζυγο του Τζεμαλί Νταλίαχμετ, υπεύθυνο του Γκιουλέν στην Ελλάδα.
Εμείς βλέπουμε και κατανοούμε πως ο Τζεγκίζ Ομέρ μέχρι σήμερα για να προστατέψει τον συνέταιρο και τη σύζυγο του έγραφε για άλλους ανθρώπους πως είναι «FETÖ» χωρίς να κοιτάζει αν αληθεύει αυτό ή όχι. Όμως από τη στιγμή που κοινοποίησε ένα άρθρο γεμάτο συκοφαντίες το οποίο βάζει στο στόχο τη σύζυγο του Εβρέν Δεδέ γράφοντας το όνομα της, και εμείς αποφασίσαμε να απαντήσουμε στον Τζεγκίζ Ομέρ στη γλώσσα που θα καταλάβει.
Παρακάτω φαίνεται ότι την είδηση του Γκιουλέν τη τουιτάρει ο Μπιλάλ Μπουντούρ, ο συνέταιρος του Τζεγκίζ Ομέρ στην εφημερίδα Μιλλέτ! Ένας εκ των δυο που κάνει retweet το tweet του Μπιλάλ Μπουντούρ για τον Φετχουλλάχ Γκιουλέν είναι ο Τζεμαλί Ντελίαχμετ, ο υπεύθυνος του Γκιουλέν στην Ελλάδα, ενώ η δεύτερη είναι η Μουζεγγιέν Τζανμπάζ Ομέρ, η σύζυγος του Τζεγκίζ Ομέρ.
Ναι, δύσκολο πράγμα το να είσαι ηθικός. Το να επιτίθεσαι μέσω του πατέρα της σε μια γυναίκα, που δεν έχει καμία μα καμία σχέση με τους Γκιουλενιστές στην Ελλάδα, και να δίνεις το όνομα της ταιριάζει μόνο σε άτομα σαν τον Τζεγκίζ Ομέρ… Για αυτό και σου λέμε Τζεγκίζ Ομέρ, που κοινοποιείς το άρθρο στο οποίο γράφεται το όνομα και ξεδιάντροπα στοχοποιείται η σύζυγος κάποιου άλλου ανθρώπου, ξεκίνα από τη σύζυγο σου τη Μουζεγγιέν Τζανμπάζ Ομέρ και τον συνέταιρο σου Μπιλάλ Μπουντούρ το δήθεν «κυνήγι της FETÖ» που κάνεις. Ξεκίνα από τους διαφεύγοντες υποπρόξενους Νταβούτ και Ντεριά Οτζάκ που διέφυγαν τελευταία από το Τουρκικό Προξενείο Κομοτηνής που έχει μετατραπεί σε εστία της FETÖ, το δήθεν «κυνήγι της FETÖ» που κάνεις με τις ειδήσεις που δημοσιεύεις στα ΜΜΕ, των οποίων είσαι συνιδιοκτήτης, και στις κοινοποιήσεις που κάνεις στον λογαριασμό σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης…! Αλήθεια, η είδηση των υποπρόξενων του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής που διέφυγαν όταν καλέστηκαν για την ερεύνα για τη FETÖ, δε δημοσιεύτηκε καν στα δικά σας ΜΜΕ!
Τζεγκίζ Ομέρ σχετικά με τη «δομή της FETÖ» στην Ελλάδα, άρχισε πρώτα από τον συνέταιρο και τη σύζυγο σου
Έχουμε να πούμε και δυο λόγια στον υπεύθυνο του Γκιουλέν στην Ελλάδα, τον Τζεμαλί Ντελίαχμετ! Μη φοβάστε τόσο πολύ για να προστατέψετε τους εαυτούς σας όταν τα σκυλιά του τουρκικού Προξενείου επιτίθενται σε άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με τη δομή σας στην Ελλάδα. Ακούμε πως οι δικοί σας υπεύθυνοι δεν έχουν καμία απαγόρευση εισόδου στην Τουρκία την ώρα που οι ασυνείδητοι και οι ανήθικοι υπάλληλοι του τουρκικού προξενείου Κομοτηνής βάζουν απαγόρευση εισόδου στη Τουρκία σε μικρούς μαθητές λυκείου με κατηγορία εμπλοκής τους στην FETÖ. Δεν γίνεται να έρχονται στο νου του ανθρώπου και άλλα πράγματα! Τζεμαλί Ντελίαχμέτ, μήπως έχετε και εσείς ευθύνη στις συκοφαντίες που γίνονται εις βάρος τόσων ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με τη δομή σας στην Ελλάδα, για να προστατέψετε και να κρύψετε τους εαυτούς σας και την ομάδα σας; Γιατί σιωπάτε για τις συκοφαντίες που γίνονται σε τόσους ανθρώπους στη Δυτική Θράκη για χάρη σας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις