Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

ΒΙΝΤΕΟ γροθιά στο στομάχι - Η στιγμή που ένας πα-ΤΕΡΑΣ πετάει το 10 μηνών βρέφος του από τον δεύτερο όροφο γιατί...έκλαιγε

Ένας μεθυσμένος πατέρας - τέρας, βρίσκεται αντιμέτωπος με 15 χρόνια φυλάκισης αφού αποπειράθηκε να σκοτώσει το 10 μηνών βρέφος του.

Ο 23χρονος Yulian Atomanov, ενώ βρισκόταν σπίτι του στη βόρεια Ρωσία και ενώ υποτίθεται πως θα πρόσεχε το μωρό του, αυτός μπεκρόπινε στον δεύτερο όροφο. Το μωράκι κάποια στιγμή άρχισε να κλαίει. Ο 23χρονος αντί να το πάρει αγκαλιά και να το ηρεμήσει, άρχισε να του φωνάζει για να σταματήσει.
Λες και το βρέφος...καταλάβαινε! Το παιδάκι συνέχισε να κλαίει γοερά μέχρι που ο αδίστακτος πατέρας το άρπαξε και το πέταξε από την σκάλα, από τον δεύτερο όροφο.
Η αστυνομία έκανε αναπαράσταση της φρικιαστικής απόπειρας δολοφονίας με πρωταγωνιστή τον πατέρα στον οποίο έδωσε μια κούκλα να κρατά, στη θέση του μωρού του.
Η καρέ καρέ αναπαράσταση προκάλεσε ανατριχίλα ακόμη και στους πιο σκληρούς αστυνομικούς.
Η μάνα του μωρού έλειπε από το σπίτι γιατί είχε πάει να μαζέψει ξύλα. Όταν γύρισε βρήκε το παιδάκι λιπόθυμο σε μια λίμνη αίματος και το πήγε αμέσως στο νοσοκομείο. Η ίδια έχει υποστεί σοκ και υποστηρίζεται ψυχολογικά.
Δείτε το ανατριχιαστικό βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις