Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018

Επίθεση των ΜΑΤ στη ΛΑΕ στο συμβολαιογραφείο Σταδίου 39


Επίθεση των ΜΑΤ στη ΛΑΕ στο συμβολαιογραφείο Σταδίου 39

Νίκη του Κινήματος αναστάλθηκε ο πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας 89 τ.μ.

Φωτογραφίες και βίντεο!

Πηγή:iskra


Παρατεταγμένα τα ΜΑΤ μπροστά στην στοά επί της οδού Σταδίου αριθμός 39, εμπόδιζαν τους διαμαρτυρόμενους της ΛΑ.Ε να προσεγγίσουν ακόμα και στην εντός της στοάς πόρτα της πολυκατοικίας, που βρίσκεται το συμβολαιογραφείο της Δέσποινας Σακκά, το οποίο πραγματοποιούσε ηλεκτρονικά πλειστηριασμούς, μεταξύ των οποίων και πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας 89 τμ.
Οι διαδηλωτές δια του Παν. Λαφαζάνη διαμαρτυρήθηκαν για την αστυνομοκρατία και ζήτησαν από τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης να επιτρέψει τουλάχιστον την είσοδο μιας ολιγομελούς αντιπροσωπείας διαδηλωτών, προκειμένου να συναντηθεί με την συμβολαιογράφο, ώστε να εξηγήσει την διεκδίκηση για άμεση ακύρωση των παράνομων πλειστηριασμών και πρώτα απ’ όλα του απάνθρωπου πλειστηριασμού πρώτης κατοικίας.
Είναι τραγικό, ότι η συμβολαιογράφος Δέσποινα Σακκά με περιφρόνηση, περισσή αλαζονεία και αυθαιρεσία αρνήθηκε κάθε συνάντηση, ακόμα και με την παρουσία της Αστυνομίας, γράφοντας, κάτω από τις εντολές κυβέρνησης – τραπεζών και την κάλυψη της Αστυνομίας, τον διάλογο επί των αυθαιρεσιών της και της ληστρικής επιδρομής των τραπεζών στα ακίνητα στα παλιά της τα παπούτσια, μόνο και μόνο για να καρπωθεί τις παχυλές αμοιβές των πλειστηριασμών.
Η στάση της Δέσποινας Σακκά προκάλεσε οργή στους διαμαρτυρόμενους πολίτες, οι οποίοι, όταν επιχείρησαν την πρώτη φορά να εισέλθουν στην στοά, δέχτηκαν άγρια επίθεση των ΜΑΤ, που τους χτυπούσαν με κλωτσιές και τις ασπίδες τους.
Στο σημείο αυτό η Δέσποινα Σακκά εξαγρίωσε ακόμα περισσότερο τους διαδηλωτές, αρνούμενη, η «αυτής μεγαλειότης», να δει ξανά αντιπροσωπεία τους.
Με μια νέα απόπειρά τους οι διαδηλωτές απώθησαν τα ΜΑΤ από την είσοδο της στοάς στην Σταδίου και τα ανάγκασαν να υποχωρήσουν, χτυπώντας, όμως, τους διαδηλωτές στην οπισθοχώρηση, μέχρι την πόρτα της πολυκατοικίας, εντός της στοάς, όπου καλύφθηκαν με νέες ενισχύσεις από διμοιρίες των ΜΑΤ. Ο αυταρχισμός σε όλο το μεγαλείο του!
Παρ’ όλον, όμως, τον αυταρχισμό και την αστυνομοκρατία, οι διαμαρτυρόμενοι της ΛΑ.Ε πέτυχαν μια ΝΙΚΗ, αφού τελικά ανεστάλη ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας των 89 τμ.
Ούτε η αστυνομοκρατία στο κέντρο της πόλης που στρέφεται ενάντια στις κοινωνικές διαμαρτυρίες, ούτε τα συμβολαιογραφεία – αστυνομικά φρούρια, ούτε τα ιδιώνυμα – χουντικά νομοθετήματα δίωξης δεν πρόκειται να κάμψουν τον αγώνα για να μπει τέλος στην ληστεία των πλειστηριασμών λαϊκής περιουσίας.
Ο αγώνας για την προάσπιση των σπιτιών και των μικρομεσαίων περιουσιών συνεχίζεται και θα κλιμακωθεί.
Καλούμε κάθε δημοκράτη, κάθε πολίτη πατριώτη, κάθε νέο και νέα να πυκνώσει τις γραμμές του κινήματος.
Το επόμενο ραντεβού μας θα είναι πιο δυναμικό, πιο μαζικό και πιο αγωνιστικό.
Όσοι ληστεύουν τα σπίτια των πολιτών ή συνεργούν στο έγκλημα αρπαγής λαϊκών περιουσιών, γρήγορα θα κάτσουν στο σκαμνί και θα πληρώσουν!

 

Δείτε τα βίντεο

 

 

 

 


 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις