Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018

Να γίνει εξεταστική για τα οικονομικά των κομμάτων. Εκεί να δείτε μαύρο χρήμα...

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ
Δεν τους αναγνωρίζει κανένας. Είναι δουλικοί, γραφικοί και γελοίοι. Μιλάνε με ποινικούς. Τους έχουν για φάπες. Γελάνε μαζί τους και καθαρίζουν τις τουαλέτες που χέζουν, όταν φεύγουν όπου πάνε. Μερικούς τους κρατούν και σε καραντίνα στο αεροδρόμιο! Ποιοί είναι;
Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΤΣΑΓΛΑΝΓΙΑΓΚΙΛ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ

Την ώρα που η κυβέρνηση απειλεί με κλάσιμο διαρκείας την Τουρκική ακτοφυλακή, έχοντας ένα κακά γυμνασμένο Ελληνικό στρατό και ναυτικό, με μια αεροπορία καλή μόνο για συγκρουόμενα σε τσίρκο και που τα σαββατοκύριακα είναι σε άλλη εποχή, κανένα απο τα βασικά προβλήματα της χώρας δεν επιλύεται.

Αλλά!!! Έχει σημασία τι γίνεται στις ΗΠΑ και στην ΕΕ, αφού οι πεπέδες αντι να δουλέψουν κάθονται και παίζουν στο διαδίκτυο με μεταφράσεις και με τον Πλούτωνα. Οι δημοσιογράφοι είναι οι χωρίς πτυχίο δημόσιοι υπάλληλοι, ο βολεμένος στρατός της προπαγάνδας του επίσημου παρακράτους, που ελέγχει τα πάντα σε μια δημοκρατία που κανένας θεσμός δεν λειτουργεί. Είναι το τίποτα μέσα στο τίποτα.
Όσο παραπληροφορούν και όσο ψεύδονται σκάβουν το δικό τους λάκο.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

  1. Το χαμηλό IQ και η αμορφωσιά του Έλληνα, που παρότι είναι διεθνώς περίγελως, αισθάνεται πως ότι συμβαίνει δεν τον αφορά!
  2. Η μη λειτουργία των θεσμών και ειδικά της δικαιοσύνης και ειδικά των ανωτάτων δικαστηρίων
  3. Η σύμπραξη της διαπλοκής εξωτερικού (ΕΕ και ΗΠΑ) με το τοπικό παρακράτος
  4. Η έλλειψη παραγωγής και η επιβίωση απο δάνεια με συνεχές ξεπούλημα
  5. Η παρουσία αμόρφωτων, ανίκανων και άχρηστων πολιτικών. Αν οι πολιτικοί στην Ελλάδα και δή οι πρωθυπουργοί παίρνουν μίζες απο εταιρείες, σκεφτείτε πως αρμέγουν τους εφοπλιστές για να μη πληρώνουν φόρους και πόσο προστασία προσφέρουν στο μαύρο χρήμα. Σκεφτείτε πόσα λεφτά μπορεί να παίρνουν και απο χώρες όπως η Τουρκία ή απο ιδιώτες όπως ο Σόρος και άλλοι που θέλουν να προωθήσουν τα συμφέροντα τους.
  6. Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να αναπτυχθεί εξοπλιστικά στο επίπεδο της Τουρκίας. Η Τουρκία δεν έχει πετρέλαια. Οι ΗΠΑ για να έχουν χωροφύλακα την Τουρκία δεν επιθυμούν να υπάρχει και ευρωστρατός.
  7. Η Ελλάδα δεν μπορεί να φτάσει ποτέ την ανταγωνιστικότητα των άλλων κρατών της Ευρωζώνης. Είναι καιρός να καταλάβαιτε καθότι δεν είστε και τόσο έξυπνοι, ότι απο μια τέτοια διαφορά ταχύτητας, παράγεται διαφορά στην ανάπτυξη, που σημαίνει ακριβότερο ευρώ στην Ελλάδα, δηλαδή περισσότερες εισαγωγές, μέτρα και φτώχεια που θα αυξάνονται κάθε χρόνο.
  8. Η Ελλάδα είναι κράτος γεμάτο με Μαφίες. Είναι αυτές που όταν τρώνε δεν θέλουν να τις ενοχλούν.
  9. Η Ελλάδα με τα παραπάνω δεδομένα είναι τελειωμένη απο χέρι. Συνεπώς οι οποιεσδήποτε αναφορές απο οποιοδήποτε σε ανάγκη για εξοπλισμούς κλπ κρύβουν παιγνίδια.

    Mε το πόθεν έσχες των… δικαστών τί έγινε; Το ξεχάσαμε;

    ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΞΕΠΛΥΜΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ

    Δεν είναι τυχαίο που δημοσιογράφοι διαθέτουν ειδικά ιστολόγια για εξοπλιστικά, οικονομικά και πολιτικά ή ιατρικά. Η κάθε μία απο αυτές τις “έντιμες” δραστηριότητες αφορούν διαφορετικές δραστηριότητες μίζας απο διαφημίσεις, προπαγάνδα κοκ.

    Οι διαφημίσεις όπως είδαμε πρόσφτατα απο όσα έγιναν με τη Novartis είναι μια τεχνική ξεπλύμματος χρήματος. Δεν είναι η μόνη. Άλλη είναι τα ΜΜΕ, άλλη είναι το ποδόσφαιρο, άλλη είναι ο τρόπος που γίνονται οι επενδύσεις στην Ελλάδα ή στο ΧΑ (ρωτείστε και το Σαμαρά ή το Σημίτη ή τον Καραμανλή), άλλη είναι οι ναυτιλιακές εταιρείες, άλλη είναι οι offshore στη Κύπρο (άρα και ο Πρόεδρος στο κόλπο είναι).
    Εσείς να ασχολείστε με το ποιά φυστίκωνε ο Trump ενώ τα κόμματα είναι εταιρείες ξεπλύμματος μαύρου χρήματος.

    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΟΝΗΡΕΥΕΣΘΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ “ΚΡΕΜΑΕΙ” ΤΗ ΚΥΠΡΟ…

    Είναι καιρός να καταλάβετε και δεν το λέω για πρώτη φορά πώς ανάμεσα στα νέα κόλπα που εισήχθησαν επι μνημονίων είναι να αποδίδονται στους δανειστές οι όποιες δυσβάσταχτες μεταρρυθμίσεις εφαρμόζονται που πάντα κατα τύχη εξαιρούν τους εφοπλιστές, χάρην των οποίες έσκασαν και οι αλλαγές των συμβάσεων με τη σιωπή του ΚΚΕ.

    Στη περίπτωση της Ιταλίας που πάει να εκμεταλλευτεί τα κοιτάσματα της Κύπρου, πρέπει να συμβαίνει κάτι ανάλογο.

    Πίσω απο τις κινήσεις της Ιταλίας, που είναι και εκτός κάθε ηθικής, το πιαθνότερο είναι η ενδοτικότητα με το αζημίωτο, τόσο της Κυπριακής όσο και της Ελληνικής κυβέρνησης.

    Εσείς να ασχολείστε με το ποιά φυστικώνει o Donald Trump… ενώ η τύχη σας δουλεύει.


    zcode-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις