Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Πραξικόπημα Στην Κέρκυρα! Σύριζα Εναντίον Σύριζα! Η Αποκαθήλωση Του Τσίπρα Ξεκίνησε Απο Την Κέρκυρα! AMBER ALERT Αγνοούνται Παυλίδης Βάκη!

Ο Σύριζα στην Κέρκυρα Διαλύεται, και εάν όχι, έχει ξεσπάσει άνευ προηγουμένου εμφύλιος, με αφορμή την απέραντη χωματερή
σκουπιδιών που έχει καταντήσει το Νησί τον Φαιάκων, απο τι μιά άκρη του νησιού στην άλλη, και την αντίθεση της οργάνωσης  των μελών του ΣΥΡΙΖΑ  στην Νότια Κέρκυρα, λειτουργίας του παράνομου ΧΥΤΑ/Υ Λευκίμμης.

Μέ τους Δυό Βουλευτές Κέρκυρας του Σύριζα να αγνοούνται, Κώστας Παυλίδης, Φωτεινή Βάκη, γενικά απο το Νησί τον Φαιάκων, και να τους βρίσκουμε στα τηλεοπτικά πάνελ των καναλιών των αθηνών, να ασχολούνται με θέματα εκτός του τοπικού ενδιαφέροντος που αφορά τα προβλήματα του Νησιού, δίνουν την εντύπωση ότι μάλλον και αυτή θα την κάνουν σαν λαγοί, στις ερχόμενες εκλογές, όπως τι έκανε ο πρωην Βουλευτής Κέρκυρας με την ΝΔ, Νίκος Δένδιας, που όταν κατάλαβε οτι δεν θα επανεκλεγεί βουλευτής στο Νησί, προτίμησε να κατεβει υποψήφιος στην  Β΄ Αθήνας και να επανεκλεγεί, κάπως έτσι φαίνεται και το έργω με τους δυο Βουλευτές Κέρκυρας να επαναλαμβάνεται!

H ανακοίνωση των οργανώσεων μελών ΣΥΡΙΖΑ Νότιας Κέρκυρας:

«Αποσύρουμε την εμπιστοσύνη και στήριξή μας στη Δημοτική αρχή( που υπάγεται στο Σύριζα) και τη παράταξη ΝΕΡΙΚΙ, για τη συνεχή διαφοροποίηση της Δημοτικής αρχής από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και επειδή  -κατά την άποψή μας- η δημοτική αρχή έχει την κύρια ευθύνη για τη τετράχρονη στασιμότητα της ολοκληρωμένης διαχείρισης, την αθέτηση των προγραμματικών της θέσεων και το αδιέξοδο που έχει δημιουργήσει στη διαχείριση των απορριμμάτων στην Κέρκυρα».

Είναι σαφές ότι γίνεται μια προσπάθεια μετάθεσης ευθυνών, να αποδοθούν τα πάντα στη δημοτική αρχή που σαφώς έχει μεγάλο μερίδιο ευθυνών. Όμως η δημοτική αρχή και ο Κ. Νικολούζος-σημερινός Δήμαρχος Κέρκυρας, λειτουργούσε στο πλαίσιο της κυβερνητικής πολιτικής και του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι χαρακτηριστικό ότι όταν ο πρωθυπουρός Α. Τσίπρας στο πρόσφατο περιφερειακό συνέδριο μιλούσε για τον « εθνικό σχε, διασμό» και τον «οδικό χάρτη», αλλά και για τα ΠΕΣΔΑ, οι Οργανώσεις και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπερθεμάτιζαν. Τώρα την ώρα της κρίσης και της λαϊκής οργής αποστασιοποιούνται και επιχειρούν να φορτω΄σουν όλες τις αμαρτίες στον Κ. Νικολούζο που σαφώς έχει ένα πολύ μεγάλο μερίδιο ευθυνών.

Δηλώνουμε πλέον ξεκάθαρα ότι αποσύρουμε την εμπιστοσύνη και στήριξή μας στη Δημοτική αρχή και τη παράταξη ΝΕΡΙΚΙ, για τη συνεχή διαφοροποίηση της Δημοτικής αρχής από τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και επειδή  -κατά την άποψή μας- η δημοτική αρχή έχει την κύρια ευθύνη για τη τετράχρονη στασιμότητα της ολοκληρωμένης διαχείρισης, την αθέτηση των προγραμματικών της θέσεων και το αδιέξοδο που έχει δημιουργήσει στη διαχείριση των απορριμμάτων στην Κέρκυρα, με  μεθοδευμένους χειρισμούς.

Καταδικάζουμε την οποιαδήποτε πρόθεση αστυνομικής καταστολής και βίας, και εκ των προτέρων θεωρούμε υπεύθυνους τους αυτοδιοικητικούς παράγοντες, που σχεδιάζουν και μεθοδεύουν τη μεταφορά και ταφή σκουπιδιών στη Λευκίμμη, αλλά και όσους θεσμικούς τάσσονται υπέρ του ανοίγματος του ΧΥΤΑ χωρίς να ενοχλούνται από τις απόψεις οτί «και λίγη καταστολή θα χρειαστεί»’.

Δεν αγνοούμε τη διαχρονική κοινωνικοπολιτική αξία του κεντρικού προεκλογικού μηνύματος του ΣΥΡΙΖΑ  προς τις εκλογές του 2012, που γίνεται επίκαιρο σήμερα.

Αποφάσισαν χωρίς εμάς. Προχωράμε χωρίς αυτούς.

Σύντροφοι, Μήπως λιγουλάκι Αργά ξυπνήσατε? Μην ανησυχείτε τα προβλήματα σας, θα σας τα λύσει ο Τσίπρας, με ένα Νόμο και ένα Άρθρο, όπως τα Μνημονια που τα έσκισε, αλλά αντ αυτού, εσκισε τα ποπουδάκια μας!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης     email: spyros.priftis76@yahoo.gr   

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ (ΕΔΩ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις