Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018

Παναγιώτης Λαφαζάνης: Η αλαζονεία, η αυθαιρεσία και η παρανομία συμβολαιογράφου της ομάδας “κορακιών” των Ρούσκα, τραπεζών και Τσίπρα – Κοντονή



Παναγιώτης  Λαφαζάνης: Η αλαζονεία, η αυθαιρεσία και η παρανομία συμβολαιογράφου της ομάδας “κορακιών” των Ρούσκα, τραπεζών και Τσίπρα – Κοντονή


«Χθες το μεσημέρι, 28/2, επισκέφτηκα στην οδό Ακαδημίας 31 το γραφείο της Συμβολαιογράφου Ευφροσύνης Γ. Σιμοπούλου...

«Χθες το μεσημέρι, 28/2, επισκέφτηκα στην οδό Ακαδημίας 31 το γραφείο της Συμβολαιογράφου Ευφροσύνης Γ. Σιμοπούλου, συνοδευόμενος μόνο από τον δικηγόρο  του ιδιοκτήτη ισόγειου καταστήματος, το οποίο εκπλειστηριάζετο ηλεκτρονικά από την εν λόγω συμβολαιογράφο. Είναι τραγικό ότι η είσοδος της πολυκατοικίας που βρίσκεται το συμβολαιογραφείο και το σχετικό πεζοδρόμιο, ήταν κατακλυσμένα αναίτια, από αστυνομική δύναμη, η οποία μας απαγόρευσε, προς έκπληξιν μας, ακόμα και την είσοδο στην πολυκατοικία. Ζητήσαμε από τον επικεφαλή της αστυνομικής δύναμης, να ενημερώσει τη συμβολαιογράφο ότι θέλουμε να την δούμε για να της εξηγήσουμε ότι, ο πλειστηριασμός του ισόγειου καταστήματος που πραγματοποιείτο  στο όνομα της Eurobank, έτσι κι αλλιώς είναι έκνομος επιπροσθέτως, διότι σύμφωνα με έγγραφες αποδείξεις του παρόντος δικηγόρου του ιδιοκτήτη, οι αποφάσεις για τις ανακοπές που έχει ασκήσει κατά του εκτελεστέου τίτλου και κατά των Εκθέσεων αναγκαστικής κατάσχεσης δεν έχουν ακόμα εκδοθεί. Με έκπληξη ακούσαμε την απάντηση “της αυτού μεγαλειοτάτης” Συμβολαιογράφου των Τραπεζών ότι δεν μπορεί να μας δεχθεί, ούτε καν για να ενημερωθεί για τις αιτιάσεις μας.
Θεωρώ ντροπή για το συμβολαιογραφικό επάγγελμα, πρόκληση για τα εναπομείναντα ίχνη δημοκρατίας και επίδειξη μέγιστης αλαζονείας, αυθαιρεσίας και αυταρχισμού την απαράδεκτη στάση ενός δημόσιου λειτουργού, όπως η συγκεκριμένη συμβολαιογράφος, απέναντι σε ένα εύλογο αίτημα της υπεράσπισης ενός συμπολίτη μας που χάνει την περιουσία του.
Θεωρώ, επίσης, ντροπή ότι το Αθηναϊκό κέντρο έχει φτάσει στο σημείο να αστυνομοκρατείται κυριολεκτικά από ολόκληρη, σχεδόν, την αστυνομική δύναμη και τα ΜΑΤ που προστατεύουν, υποτίθεται, χωρίς καμιά εξουσιοδότηση, τα συμβολαιογραφικά γραφεία, λες και είναι κέντρα ληστείας των πολιτών που προκαλούν το μίσος τους».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις