Δευτέρα 7 Μαΐου 2018

ΕΛΛΑΔΑ - Φαντασθείτε ένα αμάξι . Το τεπόζιτο είναι γεμάτο βενζίνη αλλά ο κινητήρας είναι αποσυναρμολογημένος...


Φαντασθείτε ένα αμάξι . Το τεπόζιτο είναι γεμάτο βενζίνη αλλά ο κινητήρας είναι αποσυναρμολογημένος : Αλλού οι βαλβίδες , αλλού τα πιστόνια , αλλού το ψυγείο , αλλού το injection ...

Ο αποσυναρμολογημένος κινητήρας λέει στην βενζίνη : "Μετακίνησε το αμάξι δύο μέτρα μόνο και εγώ θα συναρμολογηθώ και θα μπώ στην θέση μου " . Φυσικά η βενζίνη απαντά "Πώς να μετακινήσω το αμάξι ρε χαμένε ; Αφού εσύ δεν είσαι στην θέση σου !"

Νομίζετε οτι δεν έχετε ξαναδεί αυτή την εικόνα ; ΛΑΘΟΣ ! Κάθε μέρα συμβαίνει μπροστά μας .

Βενζίνη είναι ο λαός που βλέπει ποδόσφαιρο , SURVIVOR και τούρκικα σήριαλ . 
Κινητήρας είμαστε εμείς όλοι οι δήθεν "ανοιχτομάτηδες" που βλέπουμε μακρυά , που διακρίνουμε την καταστροφή που έρχεται , που γνωρίζουμε τα αντίδοτα , που πάμε στα συλλαλητήρια και δεν πάμε για ψώνια στην Τουρκία ...
Κάποιοι απο εμάς τους "ανοιχτομάτηδες" λένε "Κουράστηκα να αγωνίζομαι . Τα παρατάω . Αφού αυτός ο λαουτζίκος δεν αντιδρά . Αρέσκεται στην μιζέρια του" .

Θα απαντούσα έτσι σε αυτούς : 
Φίλε μου , μην προσπαθείς να δικαιολογήσεις την αδράνειά σου . Αν αγωνιστείς θα το κάνεις για να σώσεις ΕΣΕΝΑ και τα παιδιά σου . Όχι για τον λαουτζίκο . Ξώφαλτσα μπορεί να σωθεί και ο λαουτζίκος . Διότι εάν δεν αγωνιστείς , η άλλη λύση που σου απομένει είναι να πάρεις τα μπογαλάκια σου και να φύγεις ( σαν ποντικός ) και να πάς σε άλλη χώρα . Και να παραδώσεις αυτή την ωραία χώρα ΑΜΑΧΗΤΙ στους κακούς ! Αλλά και εκεί που θα πάς πάλι ποντικός θα είσαι . Ανεπιθύμητος και λιποτάκτης . Και όπως καταριέσαι τους λαθροέποικους που λιποτάκτησαν απο την χώρα τους και ήρθαν εδώ ( για να μην πολεμήσουν ) έτσι και οι Σουηδοί θα καταριούνται εσένα που ΛΙΠΟΤΑΚΤΗΣΕΣ και πήγες στη Σουηδία για να σώσεις το τομάρι σου . Και αν οι κακοί την βουλιάξουν και εκείνη την χώρα πάλι θα ψάχνεις που να καταφύγεις !

Μην ζητάς απο τον λαουτζίκο να αντιδράσει . Δεν είναι αυτή η αρμοδιότητά του . Ο λαουτζίκος έκανε αυτό που του αρμόζει : ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΩΝ ! Σε εσένα ( τον ανοιχτομάτη ) αρμόζει να οικοδομήσεις μια ΗΓΕΣΙΑ . Το δίδυμο Ηγεσία- λαουτζίκος κινεί την χώρα και την σώζει . Μόνος ο ένας δεν μπορεί . Όπως το δίδυμο κινητήρας - βενζίνη κινεί το αμάξι .

Μην κατηγορείς τον λαουτζίκο . Αυτή είναι η φύση του : Όταν έχει ηγεσία γίνεται Μαραθωνομάχος και όταν δεν έχει ηγεσία γίνεται γλοιώδες σκουλήκι . Περίεργο φαινόμενο μέν αλλά έτσι είναι . Έτσι λειτουργεί η Φύση . 
Άσε λοιπόν τις δικαιολογίες και ΣΥΝΕΡΓΑΣΟΥ με τους άλλους "ανοιχτομάτηδες" και συναρμολόγησε μια ΗΓΕΣΙΑ . Και όταν πράξεις το καθήκον που σου αναλογεί τότε θα δείς και τον λαουτζίκο να μεταμορφώνεται .
 P P

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις