Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

ΠΑΝΟΣ, Ο… ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΣ: ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ (ΑΦΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΝΤΙ ΕΜΟΥ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ)

Γράφει ο Αντίοχος
Τη στολή του… Μακεδονομάχου ξαναφόρεσε μετά από καιρό, ο… αναμπάμ-παπαντάμ υπερπατριωταράς, τουρκοφάγος, εθνικόφρων και τα ρέστα, Πάνος Καμμένος!

Ο οποίος σήμερα εμφανίστηκε απολύτως αρνητικός σε οποιαδήποτε συμφωνία για το όνομα των Σκοπίων, με δεύτερο συνθετικό το «Μακεδονία».
Ιδού το ζητωπατριωτικό του ντελίριο:
«Εμείς δεν θα ψηφίσουμε κανένα όνομα, ούτε γκόρνα, ούτε νόβα. Δεν θα συμφωνήσουμε σε κανένα όνομα σύνθετο με τον όρο Μακεδονία. Από τη στιγμή που θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία θα είναι αλυτρωτικό, είτε λέγεται κάτω, είτε λέγεται Μακεδονία του Βαρδάρη πάντα θα είναι Μακεδονία».
Μάλιστα, προσέθεσε πως η μη αποδοχή του συνθετικού «Μακεδονία» βρίσκεται και στο πρόγραμμα των ψεκασμένων.
Βέβαια, η ακριβώς αντίθετη θέση (η αποδοχή του όρου «Μακεδονία») βρίσκεται και στις προγραμματικές θέσεις της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τις οποίες υπερψήφισε το 2015 ο Πανούλης και το… ζητωπατριωτικό τσούρμο του. 




Ωστόσο… δικαιολογείται, καθώς μπορεί να είχε πάει για… κατούρημα και να μην το άκουσε εκείνη την ώρα που το έλεγε αυτό ο συνέταιρός του, mister Tsipras. Ίσως είχε πάει για… κατούρημα και την προηγούμενη φορά, το 2008, που ως βουλευτής της νουδούλας υπερψήφισε την «εθνική γραμμή» υπέρ της σύνθετης ονομασίας erga omnes, και επιστρέφοντας στην αίθουσα της βουλής υπερψήφισε από… κεκτημένη ταχύτητα, χωρίς να ξέρει περί τίνος επρόκειτο.
Πάντως, αυτή τη φορά στην σχετική ψηφοφορία που θα γίνει στη βουλή, δεν θα χρειαστεί να πάει για… κατούρημα, καθώς είναι εξασφαλισμένη η υπερψήφιση της προδοσίας του ονόματος από τα σταυροθεοδωράκια, για να μπορεί αυτός με την άνεσή του να παριστάνει τον… υπερπατριωταρά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις