Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Ποιο άγημα ανέβασε τη σημαία στην Ακρόπολη- Φωτογραφίες

Τη γαλανόλευκη Σημαία του Ιερού Βράχου της Ακροπόλεως, το Σάββατο 5 Μαϊου, την ανέβασαν στον Ιστό της έφεδροι ανθυπολοχαγοί και υπολοχαγοί, οι οποίοι
συγκρότησαν τιμητικό Άγημα Σημαίας, μετά από αίτημά τους στο ΓΕΣ, το οποίο και έγινε αποδεκτό.
Οι έφεδροι αξιωματικοί, όλοι τους εκπαιδευμένοι προ 20ετίας στα μέσα επικοινωνιών, επιτήρησης και ηλεκτρονικού πολέμου, στη Σχολή Διαβιβάσεων του Χαϊδαρίου και μετέπειτα τοποθετημένοι σε μονάδες και υπομονάδες των Διαβιβάσεων, του Πεζικού, του Μηχανικού, αλλά και των Ειδικών Δυνάμεων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ (ΕΔΩ)
Τιμώντας την 20ετία των προσωπικών σχέσεων που ανέπτυξαν τότε, κατά την εκπαίδευσή τους, αλλά και την ευθύνη απέναντι στη στολή του έλληνα αξιωματικού και στον όρκο τους προς την Πατρίδα, ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα, από την Ορεστιάδα και την Κατερίνη, την Κρήτη και την Κόρινθο, τη Λαμία και τον Βόλο, ακόμα και απο την Γερμανία, προκειμένου να παρουσιάσουν όπλα και να χαιρετίσουν τη Σημαία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις