Κυριακή 29 Ιουλίου 2018

Επίκληση - Συμβουλή - Παράκληση προς στους Έλληνες Στρατιωτικούς.

Να προσέχουν πολύ την δραστηριότητα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Βλέπω πολλούς εν ενεργεία Έλληνες στρατιωτικούς εδώ μέσα να είναι ιδιαίτερα δραστήριοι και να γράφουνε πολλά. Δεν είμαι Υπουργός Εθνικής Αμύνης για αυτό και δεν μπορώ να σας απαγορεύσω την συμμετοχή σας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης αλλά βάλτε καλά στο μυαλό σας ότι παρακολουθήστε συνεχώς από τις υπηρεσίες κατασκοπείας του εχθρού. Μην βγάζετε φωτογραφίες εν ώρα υπηρεσίας, μην δίνετε πληροφορίες που αφορούν την υπηρεσία όσο και ασήμαντες και αν είναι. Μην ενημερώνετε πότε είσαστε σε άδεια και πότε σε υπηρεσία. Αφαιρέσετε την αναγραφή του Ε.Σ ως εργοδότη σας. Θεωρήστε ότι πολλές που σας την πέφτουν εδώ μέσα ότι είναι κατάσκοποι του εχθρού. Είναι πολύ καλύτερο να έχετε ψεύτικα προφιλ με ψεύτικα στοιχεία παρά τα αληθινά σας. Οι απέναντι σας παρακολουθούν όλους και μπορεί να επικοινωνούν μαζί σας με ψεύτικα προφίλ.

Να σας θυμίσω ότι στην Κύπρο σημαντικό ρόλο στην οργάνωση της εισβολής διαδραμάτισε η εκτεταμένη κατασκοπευτική δραστηριότητα, στην οποία επιδόθηκε η Τουρκία πολλά χρόνια πριν από το μοιραίο 1974. Επισημάνθηκαν τα στρατόπεδα και οι θέσεις της Εθνικής Φρουράς και της ΕΛΔΥΚ, αεροφωτογραφήθηκαν και χαρτογραφήθηκαν οι ακτές που είχαν επιλεγεί για την απόβαση. Επιπλέον, «φακελώθηκαν» όλοι οι Ελλαδίτες αξιωματικοί που βρίσκονταν στην Κύπρο καθώς και όλοι οι Ενωτικοί Κύπριοι πολίτες και στρατιωτικοί.

Την κατασκοπεία επιτέλεσαν κατά τη διάρκεια της δεκαετίας 1964-1974 Τούρκοι αξιωματικοί, οι οποίοι υπηρέτησαν στην ΤΟΥΡΔΥΚ ή στελέχωσαν τα τουρκοκυπριακά τάγματα, καθώς και άλλοι οι οποίοι στάλθηκαν από την Τουρκία ως πολίτες. και έστησαν, ανενόχλητοι, ένα εκτεταμένο δίκτυο παρακολούθησης και κατασκοπίας.

Ενδεικτική ήταν η περίπτωση Τούρκου αξιωματικού, ο οποίος εμφανιζόταν ως Τουρκοκύπριος, που απασχολείτο ευκαιριακά στη φύλαξη σκαφών. Η μυστική του αποστολή όμως ήταν η αξιολόγηση των ακτών της περιοχής για απόβαση και η καταγραφή των επάκτιων οχυρώσεων. Στην δε Πάφο ο Τουρκοκύπριος μικροπωλητής που άπλωνε την πραμάτεια του έξω από στρατόπεδα της Εθνικής Φρουράς ήταν Τούρκος αντισυνταγματάρχης!

Ο συμπαθής κουλουρτζής έξω από το στρατόπεδο της ΕΛΔΥΚ απεδείχθη ότι ήταν Τούρκος κατάσκοπος.

Μετά την εισβολή σε κάθε πόλη και χωριό που καταλάμβαναν οι Τούρκοι, πρώτα αναζητούσαν τους Κύπριους ενωτικούς και τους εκτελούσαν αμέσως, καθώς θεωρούσαν ότι αυτοί θα προέβαλαν σθεναρή αντίσταση στην εισβολή. Το ίδιο έκανα και με όσους υπηρετούσαν στις Ειδικές Δυνάμεις. Κατά την διάρκεια της εισβολής οι Τούρκοι καλούσαν τους Έλληνες αξιωματικούς να παραδοθούν φωνάζοντας τα ονόματα τους. Είχαν πλήρη γνώση του φακέλου τους και των προσωπικών τους στοιχείων.

Οι Τούρκοι ξέρουν να κάνουν καλά τη δουλειά τους, δεν έχουν μπέσα και αντιθέτως με εμάς λειτουργούν σε βάθος χρόνου. Για αυτό εξορκίζω όλους τους Έλληνες στρατιωτικούς και απλούς στρατιώτες να προσέχουν πολύ τα δίκτυα κοινωνικής ενημέρωσης και όχι μόνο γιατί ο εχθρός παραμονεύει και καραδοκεί. Ο εχθρός προς και κατά την διάρκεια εισβολής θα προβεί σε εκτεταμένες δολιοφθορές και δολοφονίες στελεχών των ενόπλων δυνάμεων. Οι χιλιάδες ομοεθνείς λαθροέποικοι θα μετατραπούν σε πέμπτη φάλαγγα στα μετόπισθεν και ασύμμετρη απειλή..

Παρακαλώ όλους τους φίλους μου να κοινοποιήσουν αυτή την ανάρτηση και να ενημερώσουν σχετικά όσους φίλους και γνωστούς στρατιωτικούς έχουν. Δεν είναι θέμα αν θα έρθει η καταιγίδα αυτό είναι σίγουρο το πότε δεν ξέρουμε.

Αθηναίος Πολίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις