Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2018

Αυτός είναι ο προστατευόμενος μάρτυρας της Novartis - ΦΩΤΟ

Σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στην Ουάσινγκτον, φορώντας ράσο με κουκούλα καθολικού καλόγερου και μια άσπρη μάσκα, ένας από
τους τρεις προστατευόμενους μάρτυρες του FBI στην υπόθεση Novartis, απεικονίζεται στην φωτογραφία που αποκαλύπτει το dikastiko.gr να δίνει συνέντευξη.

Απέναντι του βρίσκεται μια δημοσιογράφος του ελβετικού τηλεοπτικού σταθμού RSI, το οποίο γυρίζει ντοκιμαντέρ για την υπόθεση, αλλά και η ομάδα του δικηγόρου Παύλου Σαράκη, που συνδράμει νομικά τους μάρτυρες.

Το ελβετικό κανάλι , πήρε άδεια από την αμερικανική Δικαιοσύνη ώστε να γυρίζει ντοκιμαντέρ για την υπόθεση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει συμβόλαιο βάση του οποίου η προβολή του ντοκιμαντέρ στην Ελβετία και σε όλο τον κόσμο θα γίνει μετά το πέρας της διαδικασίας, η οποία εκκρεμεί στην Αμερική και αφορά την φαρμακοβιομηχανία.

Ο προστατευόμενος μάρτυρας φορά την καλογερική κουκούλα και το ράσο που συμβολίζει κατά τους Αμερικανούς «το καλό» και άσπρη μάσκα, ώστε να καλύπτονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, με το συμβολισμό να είναι βέβαια στο λευκό χρώμα της μάσκας.

Πηγή: dikastiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις