Πρώτη θέση ταξίδεψε από Θεσσαλονίκη για Αθήνα η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης Κατερίνα Νοτοπούλου, προκαλώντας την δυσφορία των άλλων επιβατών.
Την είδηση μεταφέρει, με την ανάλογη φωτογραφία, ο «Μικροπολιτικός» των «Νέων», σημειώνοντας ότι πολλοί επιβάτες σχολίασαν πως είναι προκλητικό να ταξιδεύει στην πρώτη θέση σε καιρούς τόσο δύσκολους για τον κόσμο.
Το περιστατικό, σύμφωνα με τα «Νέα», συνέβη στην πτήση 117 της Ολυμπιακής, ενώ σε όλη τη διάρκεια του ταξιδιού -και παρά τα σχόλια των επιβατών- η Κατερίνα Νοτοπούλου «παρέμεινε εντελώς ανέκφραστη και αμίλητη».
Όταν η πτήση έφθασε στην Αθήνα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης πήρε ειδικό λεωφορείο της εταιρείας και επιβιβάστηκε σε κυβερνητικό όχημα.
«Μαντεύω πως αν συνεχίσει έτσι, δεν θα μπορεί να υποστηρίξει εύκολα την ταξική της καταγωγή και το επιχείρημα του τύπου "εμείς είμαστε διαφορετικοί από τους κακούς προηγούμενους"», σημειώνει το δημοσίευμα.
Πηγή: iefimerida.gr
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Έως και 10.000 ευρώ πληρώνουν ξένοι και Έλληνες μεγιστάνες για μια νύχτα με πανέμορφα μοντέλα και όχι μόνο σε νησιά του Αιγαίου και ειδικότ...
-
Τάκης Ζαχαράτος και Έλενα Παπαρίζου επέστρεψαν στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου NOX μετά τη διακοπή της προηγούμενης εβδομάδας.
-
Αυτό είναι απόλυτη ντροπή και σκάνδαλο!
-
Η επιλογή του ζυμαρικού παίζει ρόλο για το αγαπημένο μας φαγητό.
-
Ένας Ελληνοαμερικάνος επισκέπτεται τον αδερφό του, βοσκό στην Κρήτη, έχοντας μαζί του έναν σκύλο ράτσας Αλάσκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου