Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

OI ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ THΣ NEAΣ TAΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

Φιλέας Πετρίδης

-Καθιερώθηκε πλέον ως εθιμοτυπική επίσκεψη,η βόλτα στην Αμερικάνικη Πρεσβεία,γελάνε και οι πέτρες πλέον με όλους
αυτούς που τραυλίζουν συνθήματα επαναλαμβανόμενα,λες και είναι παιδιά της πρώτης δημοτικού και όχι φοιτητές Πανεπιστήμιων,μα ξέχασα είναι η νέα μέθοδος ''Καμενου Μυαλου'' των νέο-εκκολαπτόμενο ΚΚΕδων,ναι είναι η νέα φουρνιά της Ν.Τ.Πραγμάτων των Εβραίο-σιωνιστων που μια ματιά να ρίξεις εκεί που φοιτούν, μπορείς να καταλάβεις τι μαθαίνουν, λαθρο, ναρκωτικά, γιάφκες αναρχικών και άλλα που υπάρχουν, μα στο σύστημα έτσι τους θέλουν.

-Λαός.... πλήθος στην πορεία,το κοιτάς και σκέφτεσαι γιατί όταν επρόκειτο να πέσει η κυβέρνηση παλιότερα, αυτοί οι τηλεκατευθυνομενοι στοκοι πήραν θέσεις απέναντι ???

-Γιατί δεν έκαναν τίποτε οκτώ χρόνια τώρα, δεν οργάνωσαν ή δεν συμμετείχαν μαζικά, αλλά πάντα ήταν σκόρπιοι μοναχικοί και χώρια απ'ολους ??? 

-Κάποτε θα πρέπει να αντιληφθούμε πως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ και ο προδοτικός τους ρόλους πρέπει να ξεσκέπαστοι.

-Είναι οι υπάλληλοι του εχθρικού συστήματος που τους διακινεί όπως το βολεύει,άλλοτε τους σπρώχνει μπροστά και άλλοτε τους θελει πισω, είναι ο ιδιος εχθρος που διεβρωσε πριν πολλα χρονια την πατριδα μας,μια απλη διαπιστωση ειναι οτι μολις μπουν στην παραγωγη και γινουν οικογενειαρχες,οι χτεσινοι επαναστατες τα ξεχνανε ολα αυτα και περνουν στην αλλη πλευρα,αυτην των προσκυνημενων και υποταγμενων αλλαλων εργατων που προτιμουν να σκυβουν παρα να επαναστατουν.

-ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΕΑΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ .... 

-ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΗΣ ΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΟΥ !!!



ΜΠΕΣ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις