Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Σύγχυση στην Άγκυρα: Χάκερ προσφέρουν απόρρητα δεδομένα τουρκικών οπλικών συστημάτων στις ελληνικές ΕΔ – Υπέκλεψαν αρχεία τουρκικών εταιρειών

Χάκερ ανακοίνωσαν ότι κατάφεραν να υποκλέψουν αρχεία τουρκικής ή τουρκικών εταιρειών παραγωγής οπλικών συστημάτων, αποκτώντας πλέον δεδομένα για πάνω από
400 οπλικά συστήματα και προκαλώντας την απόλυτη σύγχυση στην Άγκυρα. Όπως λένε, είναι διετεθειμμένοι να τα παραδώσουν στις ελληνικές ΕΔ!

Σύμφωνα με ανάρτησή τους σε σχετική ιστοσελίδα, τα αρχεία περιλαμβάνουν πληροφορίες για τα όπλα, εικόνες τους και τον τρόπο χρήσης τους.
Οι ίδιοι χάκερ επισημαίνουν ότι στα αρχεία θα μπορούσαν να έχουν πρόσβαση μέχρι και οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ελλάδας, αρκεί να το ζητήσουν επικοινωνώντας μαζί τους μέσω e-mail.
Αναλυτικά, η ανάρτηση των χάκερ στην ιστοσελίδα anonynet.cf:
«Ίσως πρόκειται για ένα καλό δώρο για τον ελληνικό στρατό.

Παραβιάσαμε την εταιρεία που παράγει όπλα και συστήματα για τις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις. Τα αρχεία / έγγραφα δείχνουν το όνομα του όπλου / συστήματος, μία ή δύο φωτογραφίες του και το πώς λειτουργούν ενάντια στον στόχο.
Όχι μόνο αυτά, αλλά και τα συστήματα εντοπισμού στόχων κλπ. Πολλά διαφορετικά αντικείμενα, για τα οποία δεν μπορούμε να γράψουμε.
Τα αρχεία ξεπερνούν τα 400 σε αριθμό. Θα παρουσιάσουμε μερικά screenshot που καλύπτουν τα ονόματα και το εσωτερικό των αρχείων.
Αυτά είναι όλα τα αρχεία / έγγραφα. Κρύψαμε τα ονόματα των αρχείων. Αν οποιαδήποτε Υπηρεσία Πληροφοριών ή ο Ελληνικός Στρατός θέλει αυτά τα Έγγραφα, μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση ->spyontarget@protonmail.ch<- em="">
Αν μια χώρα που είναι ενάντια στην Τουρκία, πάρει τα έγγραφα, ίσως η Τουρκία να αντιμετωπίσει κάποια προβλήματα.
Μην ξεχάσετε να μας στείλετε e-mail εάν θέλετε τη σύνδεση λήψης των ευαίσθητων εγγράφων στο -> spyontarget@protonmail.ch <- em="">
Turk Telecom, λυπούμαστε για τα 5.000 ρούτερ που καταστράφηκαν. Κάθε μέρα αποσυνδέουμε τα ρούτερ σας από το διαδίκτυο».
Η Άγκυρα προς το παρόν δεν έχει σχολιάσει το περιστατικό, ενώ κανένα σχόλιο δεν έχει υπάρξει ούτε από την ελληνική πλευρά.
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις