Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019

Κόντρα στα στερεότυπα συγκινεί τους απανταχού Έλληνες η Ομογένεια της Αμερικής: Αυτόν επέλεξαν ως Έλληνα του 2018 (PHOTO)


To 2018 είναι πίσω μας.
Μια χρονιά, η οποία έμελλε να είναι η τελευταία στον κόσμο αυτό, για τον εθνομάρτυρα, Κωνσταντίνο Κατσίφα.


Η Ομογένεια δεν τον ξέχασε, κόντρα στα «φανταχτερά» ονόματα της showbiz και του αθλητισμού, ο Έλληνας ήρωας που εκτελέστηκε από τις σφαίρες των Αλβανών αστυνομικών στις Βουλιαράτες, αναδείχθηκε ως το Πρόσωπο του 2018 σε σχετική ψηφοφορία του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Νέας Υόρκης, Hellas FM.

Οι ομογενείς που κλήθηκαν να δώσουν την προτίμησή τους για το Πρόσωπου που σημάδεψε την περασμένη χρονιά την πατρίδα μας, στην συντριπτική πλειοψηφία τους επέλεξαν τον Βορειοηπειρώτη, Κώστα Κατσίφα.

Αυτό, όπως διαβάζουμε στο hellasfm.us, ανακοίνωσαν από κοινού στον αέρα ο Διευθυντής του σταθμού Δημήτρης Φιλιππίδης και ο Διευθυντής Προγράμματος Βικέντιος Μαλαματένιος.

Χαρακτηριστικά σε ανάρτηση του ο ραδιοφωνικός σταθμός Hellas Fm αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος Νίκος Φύλλας, οι παραγωγοί και οι ακροατές του Hellas FM Νέας Υόρκης σας παρουσιάζουν το Πρόσωπο του 2018! Κώστα Κατσίφα σε ευχαριστούμε που δεν έσκυψες το κεφάλι, σε ευχαριστούμε που δεν λύγισες, που ήσουν μαζί μας στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας, που έφυγες με την λέξη Ελλάδα στα χείλη! Το 2018 κάποιοι κράτησαν την σημαία μας στο χερι και δεν φοβήθηκαν!Του αντρειωμένου ο θάνατος, θάνατος δεν λογιέται! Αθάνατος!»ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις