Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

ΤΩΡΑ-Καταθέστε τις βουλευτικές σας έδρες…

Καταθέστε τις βουλευτικές σας έδρες…
Παρά τις αντιδράσεις όλου του ελληνικού λαού, αυτή η κυβέρνηση μειοψηφίας – αφού ο ελληνικός λαός δεν τους στηρίζει πλέον – αντέχει!
Αντέχει, γιατί εκτός της συμπαγούς κοινοβουλευτικής ομάδος του ΣΥΡΙΖΑ, των νέο-κομμουνιστών και των άθεων, έχουν τη στήριξη δουλικών εργαλείων – γυρολόγων του πολιτικού Συστήματος. Βουλευτών, των κατ΄ όνομα και μόνο, “Ανεξάρτητων Ελλήνων” οι οποίοι είναι πρόθυμοι και έχουν εκδηλώσει την επιθυμία της ψηφίσεως της εμετικής – προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών στην  Βουλή των Ελλήνων! Όπως την ίδια τάση, εκδηλώνει και η Κ.Ο. του διεθνιστικού κόμματος του “Ποταμιού”!
Έτσι, μην μας φανεί διόλου παράξενο, όταν έλθει στη Βουλή για ψήφιση η εμετική – προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, θα ψηφιστεί από 155-157 βουλευτές!
Θα ψηφιστεί, γιατί υπάρχει μια ανίκανη Κ.Ο. αξιωματικής αντιπολίτευσης, που δεν μπορεί να κάνει αυτό που επιβάλλει το χρέος προς την Πατρίδα. Η αποχώρησή της από τη Βουλή με την κατάθεση των βουλευτικών εδρών των μελών της! Για να ακολουθήσουν ενδεχομένως τα κόμματα, της “Δημοκρατικής Συμπαράταξης, της “Ενώσεως Κεντρώων” και της “Χρυσής Αυγής”!
Αυτή είναι η μόνη πατριωτική στάση, όσων θέλουν να λέγονται πατριώτες!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις