Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2019

Το τερμάτισε Kaι έσπασε το κοντέρ η Μεγαλοοικονόμου: Κέρασε κουραμπιέδες στη Βουλή [εικόνα & βίντεο]

Έκπληκτοι, όσοι βρέθηκαν στο καφενείο το πρωί της Παρασκευής, είδαν τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ακουμπάει σε ένα από τα τραπέζια το κουτί με τους κουραμπιέδες.


Η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, φαίνεται ότι είναι σε μεγάλα κέφια και σήμερα κέρασε  κουραμπιέδες τους 147 βουλευτές που καταψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, δίνοντας συνέχεια στον άγριο καυγά που είχε στήσει στις 3 Φεβρουαρίου στο στούντιο της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.


Έκπληκτοι, όσοι βρέθηκαν στο καφενείο το πρωί της Παρασκευής, είδαν τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να ακουμπάει σε ένα από τα τραπέζια το κουτί με τους κουραμπιέδες.

Θυμίζουμε ότι είχε χαρακτηρίσει «κουραμπιέδες» τους πολιτικούς, που  εναντιώθηκαν στη Συμφωνία των Πρεσπών.


Στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου ήταν φανερά οργισμένη με τον αρχηγό της Ένωσης Κεντρώων, εξαπολύοντας επιθέσεις τόσο στον ίδιο, όσο και στον γιο του και επίσης βουλευτή της ΕΚ, Μάριο Γεωργιάδη, τον οποίο επίσης καλούσε να παραιτηθεί.
«Θα παραδώσω την έδρα μου, αλλά να βγει ο κ. Λεβέντης να πει ότι μου έλεγε να μην την παραδώσω γιατί πίσω μου ήταν ο κ. Καλλιάνος», είπε ξεκινώντας, για να ακολουθήσει… ο χαμός!
Μετά την… έκρηξη, ο λόγος δόθηκε στον Λεωνίδα Γρηγοράκο, ο οποίος έκανε… το λάθος να μιλήσει για κυβέρνηση «της γκαζόζας» και για «θίασο», κατηγορώντας την κυβέρνηση.
Τότε, η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου διέκοψε και είπε: «Κι εσείς θέατρο είστε! Στην κυρία Φώφη. Μου είχαν κάνει πρόταση και το ΠΑΣΟΚ. Κι εσείς θέατρο είστε και λυπάμαι».
Ακολούθησαν δύο λεπτά έντασης και προσωπικών χαρακτηρισμών, με την Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου να διαπληκτίζεται με τον κ. Οικονόμου, χαρακτηρίζοντάς τον «γυρολόγο», με τον τελευταίο να απαντά με χαρακτηρισμούς όπως «γραφική», «γελοία» και άλλα τέτοια… όμορφα!
Ο παρουσιαστής προσπάθησε να αλλάξει θέμα για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, χωρίς όμως να τα καταφέρει, με την εκπομπή τελικά να πηγαίνει σε διαφημίσεις!
Μετά τις διαφημίσεις η συζήτηση συνεχίστηκε, με την βουλευτή να είναι ακόμη έξαλλη και τελικά να αποχωρεί φωνάζοντας: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι λεβεντιά, όλοι οι άλλοι είναι κουραμπιέδες»!

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις