Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Επεισόδια στα Εξάρχεια – Κουκουλοφόροι πετούν πέτρες σε αστυνομικούς - ΠΥΡΠΟΛΗΣΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΔΟΥΣ

Kουκουλοφόροι που κατέφυγαν στο Πολυτεχνείο μετά το μαθητικό συλλαλητήριο έβαλαν φωτιά σε ένα αυτοκίνητο και σε κάδους απορριμμάτων.
Συγκρούσεις αντιεξουσιαστών με άνδρες των ΜΑΤ βρίσκονται σε εξέλιξη στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ οι κουκουλοφόροι πετούν πέτρες σε άνδρες των ΜΑΤ.
Νωρίτερα, κουκουλοφόροι που κατέφυγαν στο Πολυτεχνείο μετά το μαθητικό συλλαλητήριο έβαλαν φωτιά σε ένα αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Μπουμπουλίνας αλλά και σε κάδους απορριμμάτων.

Επεισόδια στο μαθητικό συλλαλητήριο

Επεισόδια και ρίψεις μολότοφ σημειώθηκαν στο μαθητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας.
Τη στιγμή που η πορεία ήταν στη Βασιλίσσης Σοφίας, μία ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκαν με δυο βόμβες μολότοφ εναντίον των ΜΑΤ.  Η ίδια ομάδα προκαλεί τώρα φθορές σε στάσεις λεωφορείων και υποκαταστήματα τραπεζών επί της οδού Πανεπιστημίου.
Συγκέντρωση στις 12 το μεσημέρι στα Προπύλαια πραγματοποίησαν  μαθητές που αντιδρούν στο κυβερνητικό σχέδιο για το νέο Λύκειο, που όπως λένε το κάνει «ακόμα πιο σκληρό και ανταγωνιστικό».
Η Συντονιστική Επιτροπή Μαθητών Αθήνας απευθύνεται παράλληλα στα σχολεία, τα 15μελή και 5μελή, τις Συντονιστικές Επιτροπές όλης της χώρας να πάρουν ανάλογες αποφάσεις συμμετοχής, διεκδικώντας «δημόσια και δωρεάν Παιδεία για όλους, σχολείο να μορφώνει, όχι να εξοντώνει».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις