Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν Παλαιστίνιο έφηβο με δεμένα χέρια και μάτια (βίντεο)

Ισραηλινοί στρατιώτες πυροβόλησαν έναν Παλαιστίνιο έφηβο με χειροπέδες και δεμένα τα μάτια, ο οποίος προσπάθησε να δραπετεύσει αφού συνελήφθη ως
‘ύποπτος για πέταγμα πέτρας’ στη Δυτική Όχθη την Πέμπτη
Ο ανήλικος κρατήθηκε από τις ισραηλινές δυνάμεις μετά τον πυροβολισμό του, αλλά αργότερα παραδόθηκε στους Παλαιστινίους για να του παράσχουν ιατρική περίθαλψη στο Beit Jala κοντά στη Βηθλεέμ.
Φαίνεται να έχει πυροβοληθεί στην περιοχή των βουβώνων.

Ένας μάρτυρας είπε στο πρακτορείο ειδήσεων Haaretz είπε ότι το αγόρι είναι 15 χρονών.

Το βίντεο που προβλήθηκε δείχνει ότι οι Ισραηλινοί στρατιώτες συγκρούονται με μια ομάδα Παλαιστινίων οι οποίοι προσπάθησαν να βοηθήσουν τον τραυματισμένο έφηβο.




Ένας εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού δήλωσε ότι υπήρξε «μαζική ρίψη πετρών» κοντά σε στρατιωτικές δυνάμεις και πολίτες και επιβεβαίωσε το περιστατικό με τον έφηβο «που προσπάθησε να φύγει μετά τη σύλληψή του» και που «πυροβολήθηκε στο κάτω μέρος του σώματος». Σύμφωνα με τη δήλωση, το περιστατικό θα διερευνηθεί.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις