Τρίτη 30 Απριλίου 2019

AΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΠΙΤΡΟΠΟΥ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΠΩΣ ΑΠΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΓΓΥΗΤΕΣ ΔΑΝΕΙΩΝ

Σε απόφαση σταθμό για τα τραπεζικά δεδομένα της Κύπρου προέβη ο Χρηματοοικονομικός επίτροπος, ένας θεσμός ο οποίος συστάθηκε λίγο μετά την μεγάλη τραπεζική κρίση που πέρασε το νησί και σήμερα λειτουργεί ως εποπτικό όργανο της αυθαιρεσίας του Κυπριακού τραπεζικού συστήματος. Δεν είναι λίγες οι φορές που αποκαλύπτει τα τεράστια σκάνδαλα των τραπεζών και κυρίως των Ελληνικών που λειτουργούν εκεί και αποδεικνύει την πλήρη αδιαφορία της Ελληνικής κυβέρνησης σε αντίστοιχες περιπτώσεις που συμβαίνουν εντός Ελληνικής επικρατείας.

Αυτά που καθημερινώς αναδεικνύουμε και αποκαλύπτουμε για τις αυθαιρεσίες των τραπεζών εκεί το έργο το κάνει ένα θεσμοθετημένο όργανο του κράτους..Στην Ελλάδα κυβέρνηση και Τράπεζα της Ελλάδος αδιαφορούν παντελώς για τις απάτες των τραπεζών.
Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της εν λόγω κυρίας όπου κατήγγειλε στον αρμόδιο φορέα πως η Συνεργατική Τράπεζα δεν την ενημέρωσε εγκαίρως και ποτέ ως εγγυήτρια για την δυσκολία αποπληρωμής του πρωτοοφειλέτη με αποτέλεσμα να ζημειωθεί και η ίδια.
Η απόφαση του Χρηματοοικονομικού επιτρόπου ήταν κόλαφος για τις τράπεζες μια και όσες δεν ενημερώνουν τους εγγυητές εγκαίρως εξαιρούνται αυτομάτως από οποιαδήποτε εγγυητική υποχρέωση..
Στην Ελλάδα πότε θα δούμε κάτι αντίστοιχο;; Πότε το κράτος θα υπηρετεί την Ελληνική κοινωνία και οικονομία και όχι την αρπαγή και την αυθαιρεσία των τραπεζών;;
ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ









ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις