Σάββατο 27 Απριλίου 2019

Δύο κοπέλες ζήτησαν selfie από τον Σαλβίνι και φιλήθηκαν στο στόμα δίπλα του - Οι φοιτήτριες «κορόιδεψαν» τον υπουργό Εσωτερικών για τα ομοφοβικά του σχόλια

Δύο νεαρά κορίτσια στην Ιταλία έχουν γίνει διάσημα τις τελευταίες ώρες μετά τη διαμαρτυρία τους απέναντι στον ακροδεξιό επικεφαλή της Λέγκας του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι και τις κατά καιρούς δημόσιες τοποθετήσεις του.


Οι δύο φοιτήτριες «κορόιδεψαν» τον ακροδεξιό Ιταλό υπουργό Εσωτερικών, μετά την χθεσινή του ομιλία στην Σικελία.Τον πλησίασαν, του ζήτησαν να φωτογραφηθούν μαζί του και μόλις αυτός πόζαρε γελαστός, φιλήθηκαν στο στόμα δίπλα του.

Τα δύο κορίτσια, η Γκάια και η Ματίλντε, ήθελαν να διαμαρτυρηθούν για όσα είπε περί οικογενειακών αξιών τον περασμένο Μάρτιο σε ομιλία του στην Βερόνα αλλά και για τα ομοφοβικά σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς.
Η φωτογραφία με τον γελαστό Σαλβίνι και τα κορίτσια που φιλιούνται ανέβηκε στο Instagram της Γκάια και έγινε viral όταν την ανέβασε στο λογαριασμό του στο facebook ο ιταλός ακτιβιστής Μάρκο Φουρφάρο, γράφοντας «Η αγάπη νικά το μίσος με 3-0. Υπέρτατο τρολάρισμα του Σαλβίνι. Τα σπάτε Γκάια και Ματίλντε».
Όπως φαίνεται και στις εικόνες μόλις έγινε το πρώτο κλικ ο Σαλβίνι κατάλαβε τι γινόταν δίπλα του και φαίνεται η δυσφορία στο πρόσωπό του ενώ κάτι που μοιάζει με χέρι προσπαθεί να σταματήσει τα δύο κορίτσια από το να φιλιούνται.



ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις