Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Οργή στη Θεσσαλονίκη: Άνδρας πέταξε τη σύζυγό του από το αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια των παιδιών τους

Ένα περιστατικό που προκαλεί θλίψη, αλλά και οργή, σημειώθηκε χθες το απόγευμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης καθώς ένας άντρας πέταξε τη σύζυγό του έξω από το αυτοκίνητο.


Σύμφωνα με όσα έφερε στη δημοσιότητα για το περιστατικό κακοποίησης το thestival, ο άντρας πέταξε τη σύζυγό του από το αυτοκίνητο μπροστά στα μάτια των παιδιών τους.

Στη συνέχεια την εγκατέλειψε καθώς ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε.

Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Εγνατία, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους

Έκπληκτοι οι αυτόπτες μάρτυρες έσπευσαν να βοηθήσουν γυναίκα, η οποία χτύπησε κατά την πτώση.

Σύμφωνα με το thestival.gr, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ενώ διερχόμενοι κάλεσαν αστυνομικούς της ομάδας Ζ.

Εκείνοι με τη σειρά τους ενημέρωσαν το κέντρο επιχειρήσεων για τα στοιχεία της πινακίδας κυκλοφορίας του οχήματος στο όποιο επέβαινε ο σύζυγος και τα παιδιά του.

Λίγη ώρα αργότερα αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τον πρωταγωνιστή του συμβάντος στην οδό Κωνσταντίνου Καραμανλή και τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου, όπου και κρατήθηκε τη νύχτα.

Με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία ο άνδρας σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις