Στις 26 Αυγούστου του 2018 άγνωστοι έσπασαν τέσσερα δάχτυλα από το δεξί χέρι του κυβερνήτη, το οποίο πρόπερσι είχε αποκτήσει και πάλι αντίχειρα, έπειτα από περίπου 40 χρόνια.
Σήμερα, οι βάνδαλοι έσπασαν και έκλεψαν τα τέσσερα δάκτυλα που είχαν προσωρινά επανατοποθετηθεί, καθώς και τον αντίχειρα που είχε αποκατασταθεί τον Σεπτέμβρη του 2017.
Σύμφωνα με το anagnostis.org, το θέμα προσπάθησε να αναδείξει ο Ναυπλιώτης γλύπτης Κώστας Δημούλης, ο οποίος έχει αναλάβει την αποκατάσταση του αγάλματος, δηλώνοντας πολύ λυπημένος με το νέο βανδαλισμό που υπέστη το γλυπτό του Μιχάλη Τόμπρου που κοσμεί τη πόλη από το 1933.
Να σημειωθεί πως αυτή την εποχή υπάρχει αθρόα προσέλευση μαθητών με σχολικές εκδρομές στο Ναύπλιο, και ίσως το νέο περιστατικό να σχετίζεται με κάποια «παιδική αταξία».
Δείτε την παρακάτω την εξέλιξη, πως ήταν πριν το άγαλμα και πως έγινε τώρα:




Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν
ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις
στους φίλους σου.
Σε
μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή
γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο
ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ
ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα,
χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και
ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ
διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον
ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα
λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε
μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή
σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ
παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου