Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

video - Χειμωνάς: Ψεκασμένοι ακροδεξιοί φασίστες όσοι διαμαρτύρονται για τη Συμφωνία των Πρεσπών αποδοκιμάζοντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με το «Ποτάμι», Θανάσης Χειμωνάς και η δήλωση του για όλους όσους διαμαρτύρονται για τη Συμφωνία των Πρεσπών προκάλεσε αντιδράσεις.
Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Χειμωνάς χαρακτήρισε ως «ψεκασμένους ακροδεξιούς φασίστες» όλους όσους διαμαρτύρονται για την υπογραφή της
Συμφωνίας των Πρεσπών, προπηλακίζοντας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανά την Ελλάδα και προσθέτοντας ότι φαίνεται από «τις φάτσες τους» και από «τον τρόπο που ντύνονται» αν είναι φασίστες ή όχι.



«Οι συγκεκριμένοι που είδαμε και έχουμε δει σε τέτοιες εκδηλώσεις, που είναι καμιά δεκαριά κάθε φορά, είναι όλοι ψεκασμένοι ακροδεξιοί φασίστες.
 Είναι ξεκάθαρο από τις φάτσες τους, από τον τρόπο που ντύνονται», είπε ο κ. Χειμωνάς.
«Συνήθως φαίνονται, οι οργανωμένοι ακροδεξιοί φαίνονται, τους καταλαβαίνεις, τους κοζάρεις.
Εγώ δεν ήμουν ποτέ ΣΥΡΙΖΑ, και λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Άμα ο άλλος είναι, εγώ είμαι Ολυμπιακός, είναι κακό; Έτσι κι αυτοί είναι φασίστες», είπε στη συνέχεια της συζήτησης ο Θανάσης Χειμωνάς.
Εξάλλου, ο κ. Χειμωνάς υποστήριξε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δικαιούται να ομιλεί για ποινικοποίηση της αντίθετης άποψης».
Μάλιστα, θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μετά τη δήλωση, του που έγινε viral, σχολίασε μέσω του facebook: "Αυτά που είπα για ψεκασμένους ακροδεξιούς φασιστες στον ΣΚΑΙ αφορούν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ (υπάρχει το βίντεο) εκείνους που κάνουν τις μανουρες σε βάρος των συριζαιων σε διάφορες πόλεις τις Μακεδονίας και όχι συνολικά όσους διαφωνούν με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Οποίος δεν το κατάλαβε αυτό είναι απλά ηλίθιος".


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις