Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

33χρονη στη Βρετανία αρραβωνιάστηκε με πολυέλαιο... αλλά τον απατά με κηροπήγιο [εικόνες] ΛΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΡΤΑΤΙΦ;;

Η Αμάντα Λίμπερτι δεν είναι μία φυσιολογική γυναίκα σαν όλες τις άλλες, καθώς είχε τόσο μεγάλη αγάπη για το πολυέλαιό της που αποφάσισε να τον αρραβωνιαστεί.
Τον «γνώρισε» πριν 12 μήνες στο eBay και όπως λέει η ίδια ήταν «έρωτας με την πρώτη ματιά» καθώς δεν άργησε να
επισημοποιηθεί η σχέση τους.

Ο πολυέλαιος κοστίζει 400 λίρες και συχνά η Αμάντα τον φιλά και τον αγκαλιάζει ασταμάτητα, δείχνοντας έτσι την αγάπη της στον αρραβωνιαστικό της.

Βέβαια, σύμφωνα με την Daily Mail, η Αμάντα δεν του είναι απολύτως πιστή, καθώς τα βράδια η ίδια προτιμά να κοιμάται έχοντας στο πλάι της ένα κηροπήγιο με το όνομα Τζούελ.

Τρελό: 33χρονη στη Βρετανία αρραβωνιάστηκε με πολυέλαιο... αλλά τον απατά με κηροπήγιο [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο λόγος είναι πως έλκεται σεξουαλικά από το συγκεκριμένο αντικείμενο, καθώς ανήκει στην κατηγορία των Objectum Sexual.

Όπως αποκάλυψε, η ίδια έκανε την πρόταση αρραβώνων ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ενώ, σύμφωνα με την ίδια, έδωσε το όνομα Λουβιέρ στη... σύντροφό της από το όνομα του κηροπηγείου που ζωντανεύει στην ταινία «Η πεντάμορφη και το τέρας».

Τρελό: 33χρονη στη Βρετανία αρραβωνιάστηκε με πολυέλαιο... αλλά τον απατά με κηροπήγιο [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Πάντως, η ίδια έχει κάνει συλλογή από πολυελαίους, ενώ έχει ταξιδέψει 6 φορές από την Βρετανία προς την Αμερική για να βρει ιδιαίτερα κομμάτια.

«Κανένας πολυέλαιος δεν ζηλεύει τον άλλον. Γνωρίζουν όλα πως τα αγαπώ για την διαφορετική τους προσωπικότητα».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις