Τετάρτη 1 Μαΐου 2019

Ανατριχίλα Στην Εγνατία: «Πάγwσαv» Οι Οδηγοί Με Αυτό Που Είδαν Στο Τούνελ

Υπάρχουν ακόμα κάποιοι που μας θυμίζουν όσα αγαπάμε…
Δεν υπάρχει περίπτωση να περνάς από εκεί και να μην το δεις.

Μια υπέροχη εικόνα που προκαλεί δέος, συγκίνηση και μας γεμίζει με περηφάνια.
Όσοι ταξίδεψαν αυτές τις μέρες στη βόρεια Ελλάδα, αντίκρισαν σε τούνελ της Εγνατίας κάτι που έφτιαξαν δύο άνθρωποι με πολύ μεράκι.
«Για να ολοκληρώσουμε το συγκεκριμένο έργο χρειάστηκε να ανέβουμε στο σημείο 4 φορές, για αρκετές ώρες.
Διερχόμενοι οδηγοί από το τούνελ των Βρασνών, μας κόρναραν, μας έπαιζαν τα φώτα και μας χαιρετούσαν, κάνοντάς μας να αισθανθούμε πολύ όμορφα. Είμαστε περήφανοι», δηλώνουν οι δημιουργοί.
Δείτε τη φοβερή εικόνα:

Μια τεράστια Ελληνική σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας στολίζει εδώ και λίγο καιρό τούνελ της Εγνατίας Οδού και συγκεκριμένα αυτό των Βρασνών, στον Στρυμωνικό κόλπο
Η συγκεκριμένη σημαία υπήρχε στο σημείο εδώ και 4 χρόνια περίπου. Μια παρέα 3 φίλων, ο Ζαχαρίας Κυπαρίσσης, ο Βασίλης Ζαχαρίου και ο Δημήτρης Παπαγεράς από την περιοχή
των Βρασνών, ξαναζωγράφισε την σημαία μιας και υπήρχαν φθορές από τον χρόνο, προσθέτοντας αυτή τη φορά και τον Ήλιο της Βεργίνας.
Οι δημιουργοί δηλώνουν υπερήφανοι.
Ενώ και οι οδηγοί που περνούν από το σημείο αισθάνονται δέος. .


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

[newsbomb.gr]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις