Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Αυτοκτόνησε διάσημος ηθοποιός στα 42 του χρόνια – Η όλο νόημα ανάρτηση στο Instagram



«Την προηγούμενη εβδομάδα, μέσω μιας ενδοσκόπησης που θα έπρεπε να είχε γίνει πριν από πολλά χρόνια, κατέληξα σε κάποιες σοβαρές αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα μου. Είναι απόδειξη της απόλυτης αλαζονείας μου ότι αυτές οι αποκαλύψεις δεν είχαν γίνει νωρίτερα. Βλέπετε, πάντα πίστευα πως ήμουν καλός άνθρωπος», συνέχισε.
«Δεν ήμουν πάντα καλός τύπος. Στην πραγματικότητα ήμουν κακός σε όλη μου τη ζωή. Πούλησα ναρκωτικά. Δεν έχω πληρώσει φόρους. Έχω χρέη. Κακοποίησα τον εαυτό μου με τσιγάρα, ναρκωτικά και αλκοόλ. Ήμουν κακοποιητικός απέναντι σε ανθρώπους που με αγάπησαν, ανάμεσά τους και την οικογένειά μου», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση δέχτηκε ποικίλα σχόλια, με τους περισσότερους να στέλνουν τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του… Ίσως το συγκεκριμένο μήνυμα ήταν ένα «αντίο», χωρίς κανείς να γνωρίζει ότι ο Isaac είχε σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή του.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις