Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Βουλή: Κανείς δεν κατάλαβε το τι είπε ο Ζουράρις στη συζήτηση για τη ψήφο εμπιστοσύνης

Με τον δικό του τρόπο ο Κώστας Ζουράρις μπέρδεψε τους πάντες και για να καταλάβετε το τι εννοούμε αν έχετε υπομονή διαβάστε την ομιλία του
Ο Κώστας Ζουράρις μίλησε στη Βουλή στη συζήτηση που μετατράπηκε από την
κυβέρνηση από πρόταση μομφής κατά του Πολάκη για την αήθη επίθεση στον Κυμπουρόπουλο σε ψήφο εμπιστοσύνης και όλοι έμειναν με την απορία για το τι είπε.

Με τον δικό του τρόπο μπέρδεψε τους πάντες και για να καταλάβετε το τι εννοούμε αν έχετε υπομονή διαβάστε την ομιλία του:

«Κατά λογικήν συνεπαγωγήν και κατά λογικήν αλληλουχίαν, νομίζω ότι θα έπρεπε να του πω πως αν ισχύουν αυτά, ισχύουν και για τον ίδιο, με τη συκοφαντική δυσφήμιση που έχει κάνει εις βάρος μου εδώ και ενάμιση μήνα -και δεν έχω δει ακόμη να μου ζητά συγγνώμην- όταν μου είπε –εν πάση περιπτώσει, με τα ετοιμόρροπα ελληνικά του- ο αρχηγέτης της Δεξιάς –ενδεχομένως δεν είχε και συνείδηση του τι έλεγε- ότι εγώ είμαι Βουλευτής –πώς το είπε;- σε τιμή ευκαιρίας. Η τιμή ευκαιρίας σε τρέχοντα και διαχρονικά ελληνικά, αργηγέτα της Δεξιάς, είναι ότι «τα πιάνω, τα έχω πιάσει». Να μου φέρει, λοιπόν, τις εξωχώριες εταιρείες οι οποίες μου έχουν δώσει 800.000 ευρώ, το διαμέρισμά μου στο Παρίσι δίπλα από του Βολταίρου –προτιμώ του Rene-Char εγώ, παραδείγματος χάριν- να μου φέρει εκείνους, τον έναν τον Γεωργιάδη, ο οποίος είναι παιδοτρίβης με τη μαγκούρα, και τον άλλο τον Γεωργιάδη, ο οποίος είναι παιδολετήρ ενδεχομένως με τα παιδιά που βιάζει, και μετά να έρθει τεταπεινωμένω ποδί ενώπιόν μου, στα πόδια μου, ο Αρχηγός σας και απλούστατα τεταπεινωμένω ποδί να μου πει «Ζουράρι, ήμαρτον» και εγώ πλέον αγαλλομένω ποδί θα του δώσω την συγχωρητικήν μου ευχήν.

Και κατά τα άλλα τώρα εσείς θα πάτε με κολεγιά με τον Weber, Obersturm Weber, Obersturmführer Weber, Obersturmführer, με τον υβριστή της αιωνίας Ελλάδος, της υπεραχρόνου Ελλάδος, με τον ρατσιστή αυτόν Weber. Θα πάτε να κάνετε κολεγιά μαζί του. Καλά, δεν τον στέλνετε στον αγύριστο προηγουμένως τον Obersturmführer Weber της μεταναζιστικής μπυραρίας του Μονάχου; Τι να κάνουμε και τι να ξανακάνουμε, «βεμπεριανοί» άρχοντες, άρχοντες ακριβώς –πώς το λέει ο μέγας ο δικός μας;- που είστε κάτεργο που δένει μούδες, «βεμπεριανοί» και «Weber-κάτεργο», Obersturmführer που δένει μούδες, τράγοι και μαϊμούδες!»


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις