Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Εκλογές 2019: Διέρρηξαν γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ – Έκαψαν προεκλογικό υλικό

Παραβίασαν τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, μετέφεραν έξω το προεκλογικό υλικό και έβαλαν φωτιά...



Άγνωστοι διέρρηξαν, τα ξημερώματα της Κυριακής, τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελευσίνα, και πυρπόλησαν προεκλογικό υλικό του κόμματος, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εκλογές.

Διάρρηξη τα ξημερώματα
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα της Κυριακής, άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελευσίνα και έβγαλαν στον εξωτερικό χώρο τα φυλλάδια, αφίσες και όλο το χάρτινο προεκλογικό υλικό του κόμματος. Στη συνέχεια, τα μετέφεραν στην πλατεία Ηρώων και τα πυρπόλησαν.

Στο σημείο έσπευσαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα, που έθεσε υπό έλεγχο τη φωτιά. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις