Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Εκτακτο: Συνελήφθη ο Αλβανός δραπέτης από τις φυλακές Αυλώνα

Συνελήφθη ο Αλβανός κρατούμενος που είχε αποδράσει χθες από τις φυλακές του Αυλώνα.



Πρόκειται για άτομο με ενεργή συμμετοχή στην επονομαζόμενη «μαφία του Κορυδαλλού», στην οποία, βάσει των ερευνών της Αντιτρομοκρατικής, ηγετικό ρόλο είχε ο βαρυποινίτης Κλοντιάν Λεκοτσάι.

Η απόδραση δύο κρατουμένων σημειώθηκε στις 21:40 της Δευτέρας από τις φυλακές Αυλώνα. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ένας κρατούμενος πήδηξε αρχικά την περίφραξη των φυλακών.

Ενας αστυνομικός της εξωτερικής φρουράς φέρεται να αντελήφθη το περιστατικό και να πυροβόλησε, ωστόσο οι δραπέτες κατάφεραν να ξεφύγουν, τραυματίζοντάς τον μάλιστα στο πρόσωπο. Ωστόσο, ένας δεύτερος κρατούμενος πήδηξε την περίφραξη, γρονθοκόπησε τον αστυνομικό και κατάφεραν να διαφύγουν και οι δύο.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις