Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Φλαμπουράρης: «Αυτό το αποτέλεσμα ήθελαν οι ψηφοφόροι;»

Την εκτίμησή του ότι αρκετά θετικά πράγματα που έκανε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν αξιολογήθηκαν σωστά από τους πολίτες και συνετέλεσαν στο αρνητικό αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές εξέφρασε
ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, διερωτώμενος αν οι ψηφοφόροι έχουν συνειδητοποιήσει πως τα αποτελέσματα οδήγησαν εκεί που οδήγησαν και αν ήταν αυτό που ήθελαν.

Αναφερόμενος στις επιλογές της κυβερνητικής πολιτικής σχετικά με τη μεσαία τάξη υποστήριξε ότι «το πήραμε χαμπάρι ότι λύγισαν οι μικρομεσαίοι και προσπαθήσαμε να το διορθώσουμε», αφού αρχικά προτεραιότητα ήταν «να σταματήσει τον κόσμο να πηγαίνει στους σκουπιδοτενεκέδες».

Αυτές οι επιλογές στοίχισαν είπε, προσθέτοντας πως «τώρα που αρχίζουμε να κοιτάμε τα μεσαία στρώματα δεν προλάβαμε να δώσουμε την ανάσα εκείνη που θα γίνει αισθητή σε όλους».

«Μας αιφνιδίασε το μέγεθος της διαφοράς, πιστεύουμε στην ανατροπή»
Μιλώντας στο Open ο κ. Φλαμπουράρης υποστήριξε πως η κυβέρνηση γνώριζε ότι θα υπήρχε διαφορά στις εκλογές της 26ης Μαΐου αλλά τους αιφνιδίασε το μέγεθός της, διαμηνύοντας πάντως ότι πιστεύει στην ανατροπή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, τονίζοντας πως «οι ευρωεκλογές είναι σήμα όχι προάγγελος».

Όσον αφορά τις παροχές επανέλαβε πως τα μέτρα ελήφθησαν πολύ αργά, επισημαίνοντας πως «τα θετικά μέτρα δεν αξιολογήθηκαν όσο έπρεπε», καθώς και ότι έπαιξε ρόλο στην ήττα το γεγονός πως μεγάλο τμήμα των πολιτών δεν ήταν ικανοποιημένο από την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Επίσης παραδέχθηκε πως ανήκε σε αυτούς που πίστευαν ότι έπρεπε να εξαντληθεί η κυβερνητική θητεία.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις