Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΑΠΟΨΗ/ΑΡΘΡΟ: Βυθίστε Μπαρμπαρός Και Πορθητή Ζητούν Οι ΗΠΑ Απο Την Ελλάδα Άρνηση Τσίπρα!

ΑΠΟΨΗ - Άρθρο  Σπύρος Πρίφτης

Βυθίστε το πλοίο ‘Μπαρμπαρός’ και το γεωτρύπανο ‘Πορθητής’ φέρεται να εισηγούνται σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πηγές και σενάρια οι ΗΠΑ στην Ελλάδα! Με τον Έλληνα Πρωθυπουργό Α.Τσίπρα να αρνείται να
πραγματοποίηση το ενδεχόμενο αυτό, και να φέρει την Ελλάδα σε μια Ελεγχόμενη Πολεμική Κρίση-Σύγκρουση με την Τουρκία!

Και μιλάμε για ( Ελεγχόμενη Πολεμική Κρίση-Σύγκρουση με την Τουρκία ) διότι οι ΗΠΑ εισηγούνται τον τορπιλισμό από Ελληνικά υποβρύχια του Μπαρμπαρός και Πορθητή που βρίσκονται στην Κυπριακή ΑΟΖ, όπου στην περίπτωσή που η Ελλάδα το πράξει και στεφθεί η επιχείρηση με απόλυτη επιτυχία, τότε θα δοθεί η δυνατότητα να παρέμβουν οι ΗΠΑ με τον τεράστιο στόλο- αεροπλανοφόρα που βρίσκεται στην Μεσόγειο λόγω Κρίσης με το Ιράν, σταματώντας την κάθε επερχόμενη Στρατιωτική Κλιμάκωση από πλευράς Τουρκίας, Απειλώντας τους με την ισχυρή Στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην περιοχή!

Η Τουρκία έχοντας φοβηθεί το σενάριο αυτό δεν έχει πιαστεί αδιάβαστη, και ανέπτυξε στην Ανατολική Μεσόγειο για να προστατεύσουν το πλοίο ‘Μπαρμπαρός’ και το γεωτρύπανο ‘Πορθητής’10 πολεμικά πλοία, και έχει θέσει σε ετοιμότητα και υποβρύχια.

Άντε εσύ ( Ελλάδα) όμως να εμπιστευτείς τις ΗΠΑ, έχουμε Καεί!

Άρθρο  Σπύρος Πρίφτης    email: spyros.priftis76@yahoo.gr
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις