Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Serial killer-Κύπρος: Γιατί δεν βρίσκεται η τρίτη βαλίτσα; Τα σενάρια αποξήρανσης και χρήσης ραντάρ

Ξεκίνησαν εκ νέου σήμερα το πρωί στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό οι έρευνες για τον εντοπισμό ταξιδιωτικής βαλίτσας εντός της οποίας πιστεύεται ότι βρίσκεται το πτώμα της Μαρικάρ Βαλτέζ, ενός από τα θύματα
του 35χρονου καθ’ομολογία δράστη των δολοφονιών στην Κύπρο.

Ο εντοπισμός της αποδεικνύεται δύσκολος λόγω της γεωλογικής ανάπτυξης και μορφολογίας της περιοχής. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το Philenews, «Κάποια ή κάποιες από τις βαλίτσες με τα πτώματα που πέταξε ο δολοφόνος στην Κόκκινη Λίμνη, ενδεχομένως να σταμάτησαν στον περιμετρικό δρόμο από τον οποίο τα φορτηγά μετέφεραν το μετάλλευμα από τον χώρο της εκσκαφής στην επιφάνεια, ενώ δεν αποκλείεται να σταμάτησαν και στις αναβαθμίδες (τους λεγόμενους πάγκους) που δημιουργήθηκαν για να μην κινδυνεύουν με κατάρρευση τα τοιχώματα της εκσκαφής».
Όπως εξήγησαν επιστήμονες και ειδικοί στον «Φ», «στη συγκεκριμένη περιοχή, το γεγονός ότι τουλάχιστον δύο βαλίτσες σταμάτησαν και δεν κινήθηκαν προς το κέντρο της λίμνης, προκύπτει και εκ του αποτελέσματος του εντοπισμού τους. Η τρίτη βαλίτσα δεν αποκλείεται να διολίσθησε στο νερό κατά τρόπο που δεν βρήκε εμπόδιο μπροστά της και έτσι ενδέχεται να κινήθηκε προς το κέντρο που είναι και το πιο βαθύ σημείο της λίμνης».


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις