Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Ο κ.Στουρνάρας…αγωνιά μήπως οι συνταξιούχοι “ρίξουν έξω το κράτος”!

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας Γιάννης Στουρνάρας εμφανίζεται και μιλά μόνο κάθε φορά που οι συνταξιούχοι είναι να πάρουν ένα μικρό κομμάτι από τα πάρα πολλά που τους πήραν οι κυβερνήσεις της κρίσης.
Ο κ.Στουρνάρας τους πήρε πάρα πολλά ως υπουργός Οικονομικών και τώρα δηλώνει ότι αγωνιά για τα δημοσιονομικά μεγέθη, επειδή οι συνταξιούχοι θα πάρουν μερικά ευρώ παραπάνω για να προστεθούν στις έτσι κι αλλιώς μικρές συντάξεις τους! Πάντα οι συνταξιούχοι …ρίχνουν έξω το κράτος κατά τον κ.Στουρνάρα.

Το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους πάντως προβλέπει 4,1% του ΑΕΠ πρωτογενές αποτέλεσμα για το 2019, υπερβαίνοντας έτσι το στόχο κατά 0,6%, υπογραμμίζει σε δήλωσή του προς το Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης, με αφορμή δηλώσεις που έκανε για την πορεία των δημοσιονομικών μεγεθών  ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννης Στουρνάρας. Επιπλέον, ο αν. υπουργός ζητά από τον κεντρικό τραπεζίτη να διευκρινίσει το πώς οδηγήθηκε στα σχετικά συμπεράσματα.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις