Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

STRATFOR: Μην περιμένετε ουσιαστική αντίδραση από ΕΕ για Τουρκία

Δεν αναμένει ουσιαστική αντίδραση από την ΕΕ το αμερικανικό ίδρυμα Stratfor, με αφορμή τις κινήσεις της χώρας αυτής στην κυπριακή. ΑΟΖ.

Όπως αναφέρει αν και η αντιπαράθεση στην Α.Μεσόγειο μπορεί να επιδεινώσεις τις σχέσεις της Τουρκίας με την ΕΕ, εντούτοις η ΕΕ δεν αναμένεται να προχωρήσει σε κυρώσεις καθώς χρειάζεται την Τουρκία για να συγκρατεί τα εκατομμύρια των μεταναστών στο έδαφός της.

The standoff in the eastern Sea adds to deteriorating -Turkey ties. Still, the bloc is unlikely to introduce meaningful sanctions, as the it will need to maintain cooperation with to keep migration flows under control. http://ow.ly/dJXr50u2bnH 
Δείτε άλλα Tweet του χρήστη Stratfor


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!
Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις