Κυριακή 19 Μαΐου 2019

TA EKANAN KAINOYPIA!!! Γέμισαν με συνθήματα και γκράφιτι τα βαγόνια του Μετρό Θεσσαλονίκης (EIKONES)

Άγνωστοι γέμισαν με συνθήματα και γκράφιτι τα βαγόνια του πρώτου συρμού του μετρό στη Θεσσαλονίκη
Καμία σχέση με την εικόνα τους όταν έφτασαν στην Θεσσαλονίκη δεν έχουν σήμερα τα βαγόνια του πρώτου συρμού του μετρό, καθώς άγνωστοι τα γέμισαν με συνθήματα και γκράφιτι.   

Οι υπεύθυνοι στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας βρέθηκαν την Κυριακή μπροστά από ένα απίστευτο θέαμα, όταν αντίκρισαν τα βαγόνια του Μετρό Θεσσαλονίκης γεμάτα συνθήματα και γκράφιτι.   
Σύμφωνα με το thestival.gr, οι υπεύθυνοι της Αττικό Μετρό προχωρούν στον καθαρισμό τους, ενώ αναμένεται να αυξήσουν και την φύλαξη του Αμαξοστασίου, προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικά τέτοιου είδους φαινόμενα. 
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το μέγεθος του γκράφιτι καθώς δείχνει πως οι άγνωστοι που το σχεδίασαν είχαν ανενόχλητοι πολύ χρόνο μπροστά στον «καμβά» τους. 
Τις φωτογραφίες δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Κρινής του TV100 







ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις