Τρίτη 28 Μαΐου 2019

Τι απαντά ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. για την παρουσία του στην ομιλία Τσίπρα

Εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται ότι βρέθηκε στην ομιλία Τσίπρα προκειμένου να εποπτεύσει τα μέτρα ασφαλείας, κάτι που έχει κάνει -όπως ο ίδιος αναφέρει- και σε άλλες προεκλογικές συγκεντρώσεις

Πολλά ερωτηματικά προκαλούσε η παρουσία του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, την περασμένη Παρασκευή στην πλατεία Συντάγματος με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα.


Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., Αριστείδη Ανδρικόπουλο, στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Συντάγματος. Ο κ. Ανδρικόπουλος στέκεται δίπλα στον γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Σκουρλέτη, τον υπουργό Επικρατείας, Αλέκο Φλαμπουράρη, καθώς και άλλα κομματικά στελέχη.

Το φωτογραφικό στιγμιότυπο προκάλεσε αντιδράσεις στο εσωτερικό της ΕΛ.ΑΣ. καθώς, όπως επεσήμαναν αστυνομικοί όλων των βαθμίδων, «είναι η πρώτη φορά που ο αρχηγός του Σώματος εκφράζεται ανοικτά και δημόσια υπέρ συγκεκριμένου κόμματος».

Την Τρίτη, ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία σημειώνεται ότι βρέθηκε στην ομιλία Τσίπρα, προκειμένου να εποπτεύσει τα μέτρα ασφαλείας, κάτι που έχει κάνει -όπως ο ίδιος αναφέρει- και σε άλλες προεκλογικές συγκεντρώσεις. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, συνομίλησε και με τον Κώστα Μπακογιάννη λίγο πριν ξεκινήσει η προεκλογική ομιλία του.

Επίσης, αναφέρει πως το ίδιο έκανε και ο ομόβαθμός του στη Θεσσαλονίκη, στην ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις