Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Του Ξερίζωσε τους Όρχεις με τα Χέρια της, επειδή της Αρνήθηκε να την Βοηθήσει να Συμμαζέψει το σπίτι!

Σε σταθερή κατάσταση νοσηλεύεται ο 39χρονος Ionel Popa μετά τον σοβαρό τραυματισμό που του προκάλεσε στα γεννητικά όργανα η γυναίκα του.

Η 40χρονη Marinela Benea από τη Ρουμανία του έκοψε τους όρχεις με τα χέρια όταν δεν της προσέφερε λουλούδια και αρνήθηκε να τη βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Ο 39χρονος από τη Vaslui, στα βορειοανατολικά της χώρας, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σκισμένους τους όρχεις του μετά τη βάναυση επίθεση της γυναίκας του.
Η 40χρονη του άρπαξε τους όρχεις με τα χέρια και τους τράβηξε με δύναμη. Αφού υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση έκτακτης ανάγκης για την αποκατάσταση της ζημιάς, παραμένει σε σταθερή κατάσταση. Μετά το περιστατικό η 40χρονη είπε ότι δεν ήξερε ότι έχει τόση δύναμη και πως ο άντρας της άξιζε αυτό που έπαθε.
«O Ionel έπινε κρασί και γύρισε σπίτι μεθυσμένος. Όταν είναι μεθυσμένος αλλάζει. Όλη νύχτα με ανάγκασε να έχω ανοιχτή τη φωτιά επειδή κρύωνε και το έκανα για να μη μαλώσουμε. Το πρωί τράβηξα τις κουρτίνες και του είπα να βγει έξω και να κάνει καμιά δουλειά ή τουλάχιστον να με βοηθήσει με τις δουλειές του σπιτιού αλλά άρχισε να φωνάζει πως δεν δικαιούμαι να του δίνω εντολές. Του είπα ότι δεν είναι άντρας και άρπαξα τους όρχεις του. Δεν ήταν λάθος μου που τραβήχτηκε και συνέβη αυτό. Σκέφτηκα ότι με λίγο πάγο θα λυνόταν το πρόβλημα αλλά επέμεινε να καλέσουμε ασθενοφόρο. Ήταν πολύ ενοχλημένος». Το ζευγάρι είναι μαζί 15 χρόνια και έχουν έναν 15χρονο γιο.
«Ο άνθρωπος είχε μια σοβαρή ανοιχτή πληγή. Μας είπε ότι η σύζυγός του του είχε επιτεθεί επειδή δεν της έδωσε λουλούδια για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας», δήλωσε ο διασώστης Aurora Popa. Η υπόθεση πλέον ερευνάται από την αστυνομία.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Πηγή: newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις