Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

Βίντεο: Όταν ο καθ'ομολογία δολοφόνος του Γραικού «έδειχνε» στην Αγγελική Νικολούλη τη μοιραία διαδρομή

Η δημοσιογράφος είχε κάνει τη διαδρομή από το σημείο που εξαφανίστηκε ο Δημήτρης Γραικός με τον άνθρωπο που σήμερα ομολόγησε τη δολοφονία του
Η Αγγελική Νικολούλη που ερευνούσε την υπόθεση της εξαφανισης του Δημήτρη Γραικού  πριν από μήνες είχε αιφνιδιάσει τον έμπορο και του είχε
ζητήσει να ακολουθήσουν με το αυτοκίνητο του την ίδια διαδρομή της μοιραίας νύχτας. Στην αρχή αρνήθηκε αλλά μετά δέχτηκε να απαντήσει στα ερωτήματα της ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητο του. Η δημοσιογράφος εντόπισε τις αντιφάσεις του και του ζήτησε να πάνε στην κτηνοτροφική μονάδα του. Εκεί διαπίστωσε πως σε ένα σημείο υπήρχαν πρόσφατες παρεμβάσεις με τσιμέντο. Όταν ρωτήθηκε σχετικά της απάντησε πως έκανε κάποιες εργασίες.

Δείτε το βίντεο από το Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη να κάνει την επίμαχη διαδρομή με τον καθ' ομολογία δράστη:




ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις