Τρίτη 4 Ιουνίου 2019

Χρήστος Μαντζιάρης : Ρομά σε γάμο τους στην Σερβία κερνούν την τραγουδίστρια 500ευρα

Θέμα προέκυψε πριν από λίγες ημέρες με τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από γάμο Ρομά στην Σερβία. Οι Ρομά κερνούσαν την
τραγουδίστρια μέχρι και χαρτονομίσματα των 500 ευρώ. Σε μια χώρα η οποία προέρχεται από δύο μεγάλες συμφορές (κομμουνισμό και βομβαρδισμό), σε μια χώρα εκτός ευρώ, σε μια χώρα φτωχή, σε μια χώρα ευρωπαϊκή που είναι εκτός Ευρώπης, σε μία χώρα με δικό της νόμισμα, σε μια χώρα που η οικονομία της είναι υπανάπτυκτη, τα 500ευρα κατάντησαν κεράσματα των Ρομά σε γάμο τους σε τραγουδίστριες, αν και υπάρχουν υπόνοιες ότι όλ’ αυτά είναι μαύρο χρήμα από αγνώστου τύπου δραστηριότητες.
Σε μία άλλη χώρα χώρα, νοτιότερα της Σερβίας, που είναι στην Ευρώπη, σε μια χώρα που είναι στο ευρώ, σε μια χρεωκοπημένη χώρα που οι Ρομά επιδοτούνται από την ψυχορραγούσα κυβέρνησή της, και το 99% των κατοίκων της δεν έχει δει 500ευρω.
Έχεις και τον Αμανατίδη του ΣΥΡΙΖΑ που δήλωσε ότι «οι παραδόσεις των Ρομά αποτελούν παράδειγμα για όλους εμάς», φυσικά το ότι αποτελούν παράδειγμα για όλους αυτούς το καταλάβαμε και δεν χρειάζεται να μας το λένε, πλην όμως στην Σερβία οι Ρομά δεν επιδοτούνται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις