Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

ΕΚΤΑΚΤΟ - Κοινή Διακήρυξη των χωρών του Κόλπου κατά Τουρκίας! - Άγκυρα: «Βρισκόμαστε υπό την περιπέτεια!»

Σοβαρότατο μήνυμα μεταφέρθηκε στον Αιγύπτιο Πρόεδρο Αλ Σίσι ο πρωθυπουργός των ΗΑΕ για την πλήρη στήριξη των γαλλικών χωρών με κάθε μέσο στην αμερικανική εθνική ασφάλεια και ακεραιότητα, γεγονός που
αποτελεί ακόμη μια προειδοποίηση στην Τουρκία, την Ιράν και το Κατάρ.
Υπάρχει όμως κάτι πολύ πιο σοβαρό και αφορά την περίπτωση συνασπισμού ξένων χωρών κατά της Τουρκίας μετά τις κινήσεις του πλωτού γεωτρύπανου Πορθητή στην Κυπριακή ΑΕΖ, που προετοιμάζει για γεγονότα που έρχονται.
ΝΕΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΡΑΓΙΟΥΛ
Συνέχεια στο ληφθέν όνειρο του Ερντογάν και σε επερχόμενες εκδηλώσεις στην περιοχή μας δίνει σήμερα ο γνωστός σύμβουλος του Καραγκιούλ μέσω του περιοδικού Yeni safak , δηλώνοντας ότι «υπάρχει ένα γιγαντιαίο πόλο που οικοδομήθηκε εναντίον μας (Τουρκία) στο βόρειο τμήμα της Συρίας, με η αναμέτρηση που πλησιάζει να είναι απλά κολοσσιαία.

Αν το δυτικό στόλο συγκεντρωθεί στην Ανατολική Μεσόγειο, αυτό θα αποτελέσει σοβαρή απειλή για την Τουρκική Δημοκρατία της Ν. Κύπρου (ΤΔΒΚ).
Εξοπλίζοντας τα νησιά του Αιγαίου και συγκεντρώνοντας στρατιωτικές δυνάμεις σε βαλκανικές χώρες, αποκαλύπτεται μια πραγματική πορεία της Τουρκίας.
Εάν συμβαίνουν αιφνιδιαστικές πράξεις σε χώρες με τις οποίες η Τουρκία έχει στενή σχέση, εάν ξεκινήσει ένας πολιτικός πόλεμος όπως ο Σουδάν, τότε θα αποκαλυφθεί περιθωριακά η πτυχή της εξωτερικής παρέμβασης κατά της χώρας μου.
Αφού γίνονται τηλεφωνικές κλήσεις από «αξιωματούχους» προς την Άγκυρα, οι οποίοι απειλούν λέγοντας «μην οικοδομήσετε σύστημα αεράμυνας, μην αγοράσετε S-400», γιατί «αν τους αγοράσετε, θα σας χτυπήσουμε ανεπιθύμητα με κυρώσεις».
Pentapostagma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις