Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Αποκάλυψε το δολοφόνο της λίγο πριν πεθάνει - Έμοιαζε σαν δύο σταγόνες νερό

Λίγο πριν αφήσει την τελευταία της πνοή, μία γυναίκα στο Νιου Τζέρσι αποκάλυψε το δολοφόνο της, φωνάζοντας το όνομά του.

Η 27χρονη Amanda Ramirez συνελήφθη για την άγρια δολοφονία της
δίδυμης αδερφής της, Anna, τις πρωινές ώρες του προηγούμενου Σαββάτου. Σύμφωνα με τις Αρχές, το θύμα έφερε πολλαπλές μαχαιριές.
Οι δύο αδερφές είχαν μία διαφωνία έξω από το σπίτι τους στην πόλη Κάμντεν. Γειτόνισσά τους αναφέρει πως άκουσε την Anna να φωνάζει «Amanda με μαχαίρωσες» καθώς βρισκόταν αιμόφυρτη στο έδαφος.
Πριν από τη θανάσιμη επίθεση, σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, η Amanda φαίνεται πως απείλησε την αδερφή της, λέγοντάς της «πρόσεχε τι θα κάνω», ενώ στη συνέχεια φέρεται να πήγε στην κουζίνα τους για να βρει ένα μαχαίρι.
Η αυτόπτης μάρτυρας, η οποία ζει πάνω από το σπίτι των διδύμων, όταν άκουσε την Amanda, έτρεξε στον κάτω όροφο, όπου βρήκε την 27χρονη Anna στο πάτωμα, σύμφωνα με το δημοσίευμα του New York Post.
Η Amanda Ramirez κρίθηκε ένοχη για την ανθρωποκτονία της δίδυμης αδερφής της, ενώ ο δικαστής παρουσίασε και φωτογραφία του μαχαιριού, με το οποίο κάρφωσε την Anna στην αριστερή πλευρά του στήθους της.
Οι Αρχές δεν έχουν ανακαλύψει ακόμα το κίνητρο της θανάσιμης επίθεσης, η οποία μάλιστα σημειώθηκε δύο ώρες μετά την κοινοποίηση φωτογραφίας στο προφίλ της Anna, όπου ήταν οι δύο αδερφές ποζάρουν με φίλους και χαμογελούν.
Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως σύμφωνα με κάποια τοπικά Μέσα, οι δύο αδερφές τσακώθηκαν για έναν άνδρα.
anna facebook
ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις