Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

Αποκεφαλίζει την Αεροπορία της Τουρκίας ο Ερντογάν… Ισόβια σε 74 πιλότους

Ωραία πράγματα συμβαίνουν στην Τουρκία του Ερντογάν… Γιατί πως αλλιώς μπορεί χαρακτηριστεί η καταδίκη σε ισόβια δεσμά 74 Τούρκων πιλότων με την κατηγορία της συμμετοχής στο…
τέλος πάντων, πραξικόπημα του 2016.

Από τους 74 μάλιστα οι 56 δεν έχουν καν δικαίωμα αιτήματος χάριτος και θα περάσουν τον υπόλοιπο βίο τους στα μπουντρούμια να βιώσουν και αυτοί τη γλύκα που βιώνουν οι Κούρδοι, για παράδειγμα. Οι λοιποί μπορούν τουλάχιστον να ελπίζουν να ξυπνήσει κάποιο πρωί ευτυχισμένος ο Ερντογάν και να τους δώσει χάρη.
Όλοι οι καταδικασθέντες βρίσκονταν το βράδυ του πραξικοπήματος σε αεροπορική βάση στην Άγκυρα και έξι από αυτούς κατηγορούνται ότι βομβάρδισαν το αρχηγείο της ΜΙΤ και το Γενικό Επιτελείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε ισόβια καταδικάστηκαν και οι πιλότοι που μετέφεραν τον Τούρκο πρώην Α/ΓΕΕΘΑ και νυν υπουργό Άμυνας από τη βάση του Ακιντζί – αρχηγείο των πραξικοπηματιών – σε ασφαλές σημείο.

Επίσης ο ταξίαρχος και πρώην διοικητής της Αεροπορίας Στρατού καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7,5 ετών με τη δικαιολογία ότι είναι οπαδός του Γκιουλέν, αν και προήχθη και ανέλαβε διοικητής, ΜΕΤΑ το πραξικόπημα. Σε άλλους 45 κατηγορούμενους επιβλήθηκαν ποινές φυλάκισης από 6 – 18 χρόνια. Μοιάζουν όλα φυσιολογικά;

ΠΗΓΗ: defence-point.gr/


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις