Σάββατο 1 Ιουνίου 2019

Δημήτρης Γραικός: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία του - «Δέχτηκε άγρια χτυπήματα»

Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία του Δημήτρη Γραικού είδαν το «φως» της δημοσιότητας, σοκάροντας ακόμα περισσότερο την κοινή γνώμη.


Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» πρόβαλε για πρώτη φορά αποκαλυπτικό αμοντάριστο υλικό της πολύμηνης έρευνάς της, αφήνοντας με κομμένη την ανάσα τους τηλεθεατές.
Μία νέα πληροφορία μάλιστα έγινε γνωστή, μέσω της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, από τηλεθεατή, πανεπιστημιακό ειδικευμένο στη φωτογραμμετρία με drones και επανδρωμένα αεροσκάφη και τηλεπισκόπιση από δορυφορικές εικόνες.
Ο ίδιος έστειλε δορυφορικές φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται πως στο σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του Δημήτρη Γραικού, υπήρχε ανοιχτό σκάμμα στη βορειοανατολική γωνία του αγρού μία ημέρα πριν από την εξαφάνιση.
Σε επόμενη ωστόσο λήψη, 15 μέρες μετά, φαίνεται να έχει γίνει επιχωμάτωση.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;
Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.
Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις